Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Jak sama nazwa wskazuje dokańczamy zdanie poprzednika Np: Nie mogę chodzić po wodzie, bo... odpowiedź: bo jestem ciężki. Itd. Więc ja zaczynam Mam w domu bałagan, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 mam nawalone sprzętem, którego nie chce mi się sprzątać. Uważam, że Polska jest wspaniała, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Autor Share Napisano Maj 7, 2016 są tutaj zajebiści ludzie. życie jest piękne i za razem do bani, gdyż.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Wszystko potrafi się spie*dolić i jednocześnie naprawić w najmniej spodziewanym momencie. Nie przepadam za Falloutem, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Autor Share Napisano Maj 7, 2016 ponieważ nie lubię postapo Lubię ludzi, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 czasami nie są pozbawionymi uczuć maszynami i potrafią czasem pomóc. Szanuję zdanie innych ludzi, gdyż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 szanuję innych ludzi. Myślę iż sądzę, że moim zdaniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 ... myślenie jest ważne. Myślę, że stare kreskówki były lepsze, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Autor Share Napisano Maj 7, 2016 Miały to coś w sobi, i nie były robione dla komerchy na już Myślę o politykach, że.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 są naprawdę złodziejami, którzy trzymają się koryta. Obawiam się tego, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Myślę o politykach, że.... to kretyni. Moją ulubioną porą dnia jest noc, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 mogę spać i nikt mi nie przeszkadza. Sądzę, że matura jest potrzebna, gdyż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Autor Share Napisano Maj 7, 2016 sprawdza naszą wiedzę którą zdobyliśmy Lubię imprezy bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 mogę się wyszaleć i już. Przy okazji: lasery kobiety, boks, pizza i tajski koks. Żyć nie umierać Nie znoszę rodzeństwa, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (edytowany) ... czasem mnie denerwuje. Wolę starą muzykę od nowej (no, przynajmniej te w starszym stylu), ponieważ... Edytowano Maj 7, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Autor Share Napisano Maj 7, 2016 ma swój niepowtarzalny klimat lubię sport bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 klasyki będą zawsze na topie i nic tego nie zmieni. Lubię bitwy na rap, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 ...jest na czym zepsuć słuchawki. Iluminatii to zło, gdyż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 . chcą się podzielić światem na spółkę z Reptilianami. Lubię teorie spiskowe, ponieważ... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 są ciekawe, budują fałszywe oblicze o tajemnicach i w ogóle za tajemniczość. Mam plany na wakacje, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 ...umówiłem się ze znajomymi na obóz. Szukałem kiedyś pracy, jednak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 to ona znalazła mnie, ale do niej nie poszedłem, gdyż jej nie polubiłem. Rosja to stan umysłu, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 ...u nich edukacja jest na niskim poziomie. Tabliczka mnożenia to już dla nich katastrofa. W wojsku najpierw torturuje się rekrutów, gdyż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 ... są najmniejsi rangą i w znaczeniu, przez co nikt nie będzie po nich płakał, a dowódcy muszą się wyżyć . Polska przetrwała tyle stuleci mimo rozbiorów i ciągłych wojen z powodu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (To mam przejebane.) ponieważ tutaj jest polski naród. Nie żaden inny. Ta ziemia była i jest i pozostanie polska, z jej wszystkimi wadami, ale i zaletami. Husaria była najlepszą jazdą swoich czasów, ponieważ... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się