Michalski9 Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 ("pojmująca" się w umyśle? Dobra później to później) jest potęgą zdolną do naprawy Twoich jakże krzywdzących błędów, może także upiec Ci ciastka (mniam) Wychodząc z mroku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 ...wchodzę w jeszcze większy mrok. Za chwilę muszę się wziąć za... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 wyczekiwane rysowanie/ udostępnianie Pinkie Pie, Gdy runie kapitol... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 22, 2016 Autor Share Napisano Maj 22, 2016 i muszę się w kiblu żeby mnie nie zlinczowali. Mechanik... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 to ktoś, kimś nie bardzo będę. Forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (edytowany) jest kopalnią wiedzy o ludziach. @Rainbow Guitar właśnie napisał... Edytowano Maj 22, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 ..że rysunek na pewno się pojawi. Ale pojawi się dopiero... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 wtedy, kiedy go urwał pokażę! Ludzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 są tylko ludźmi (głęboka złota myśl :D). Jestem leniem, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 ...zamiast ruszyć w niedzielę dupę po południu i zrobić coś konstruktywnego, oglądam film o życiu huskich. Nie mam oporów przed... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 ...cięciem statków na wióry. Polacy mają największe jaja bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 Życie mnie dobija... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 (edytowany) Gdy ci smutno, gdy ci źle... Edytowano Maj 22, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 ... zjedz muffinkę, najedz się. (Sposób Derpy) Za chwilę koniecznie muszę iść... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 zakuwać do UTK(Urządzenia Techniki Komputerowej), bo mam sprawdzian z całego roku. Najbardziej boję się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 ... tego, że za parenaście lat nie będzie już dobrej muzyki. Właśnie ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 ...próbuję się uczyć, ale prawdopodobnie to oleję i pójdę spać. Nie cierpię ludzi, którzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 ...mówią mi, co mam robić i czego słuchać. Muszę obejrzeć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 22, 2016 Share Napisano Maj 22, 2016 seriale The Flash, Legends of Tomorrow, 12 sezonów Supernatural, Civil War, jeszcze raz wszystkie Equestria Girls. A może by tak rzucić to wszystko i... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 zostać małym sterowcem podróżującym przez świat? Codziennie przed lustrem mówię sobie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 ,że czas wziąć się za siebie. Moim największym życiowym osiągnięciem było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 ograniczenie czasu poświęcanego na yt (żeby przeznaczyć go na forum, fuck logic ) Mam w zanadrzu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 ... kota! Właśnie rysuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 (edytowany) dzieło mojego życia. Źle sypiam, ponieważ... Edytowano Maj 23, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 ... Miewam koszmary. Pracuję nad czymś, to może zmienić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się