Rainbow Guitar Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 ... deszcz. Lil Wayne nie potrafi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiMLPpl Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 ...Grać w Call Of Duty United Offensive. Dlaczego Remington Derringer... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 28, 2016 Autor Share Napisano Maj 28, 2016 to pistolet kieszonkowy. i produkowano do do 1935 roku? jak mam zrobić...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiMLPpl Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 (edytowany) ...Kałacha bez sprężyny oporo-powrotnej? To jest kawaii, bo... Edytowano Maj 28, 2016 przez TwiMLPpl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 jest sweet Cat Girl jest ładna ponieważ... XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Jest kobieto kotem a takie zawsze są śliczne! Dlaczego kucyki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Mają skrzydła i rogi. Dresy adidasa są... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 ...zaje***te. Po 0,7 wódki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Góra to dół,dół to góra,lewa to prawa a prawa to lewa. Rap... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 29, 2016 Autor Share Napisano Maj 29, 2016 15 godzin temu TwiMLPpl napisał: ...Kałacha bez sprężyny oporo-powrotnej? da się ale to trudne nawet dla mnie mechanika Jest czymś za czym nie przepadam (z pewnymi wyjątkami) Moja przeszłość jest..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 ...bardzo ZUA. Tupac to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 Ojciec rapu Robię... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 29, 2016 Autor Share Napisano Maj 29, 2016 teraz boczny reflektor dla klienta w samochodzie bo mu się zepsuł Nienawidzę gdy....,.,. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 ...trzeba PIT do skarbówki zanieść. Socjalizm to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 28 minuty temu Major Degtyarev napisał: Ojciec rapu Robię... Chodziło mi raczej, że to jedyny słuszny raper. Wracając: ... ZUO. Ale kapitalizm nie lepszy. Uwielbiam niedzielę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 ...bo mam mega dużo pomysłów co zrobić z czasem wolnym. Jeżdżę na meety... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 3 minuty temu Rainbow Guitar napisał: Chodziło mi raczej, że to jedyny słuszny raper. Nie to nie jedyny słuszny raper.Bo to jest tak. 2pac-(Zachodnie wybrzeże) i Biggy-(Wschodnie wybrzeże) Ojcowie rapu (Thug king) Legendy Eazy-e, Ice cube, Dr dre,Big mike - gangsta rap A w Polsce to Kasta,3w,blasq,donguralesko,52 dębiec,Slums attack,Chada,Pfk,k44. To jest rap, a nie to co gang zjebani. Mogę się opierd***ć Kiedy świeci słońce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 29, 2016 Autor Share Napisano Maj 29, 2016 to bujam w obłokach jak jestem na wodą.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 to lubię stanąć na brzegu i patrzeć na wodę. Jeśli jutra by nie było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 to zatrzymałbym czas. Co by było gdyby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 ... niebo spadło na ziemię? Właśnie wróciłem z... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 29, 2016 Autor Share Napisano Maj 29, 2016 dworu do warsztatu Mam teraz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiMLPpl Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 ...w ręku CZ 75. Moja dziewczyna jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 ... a nie, wróć, nie mam dziewczyny. Jestem samotny. Ale mi to pasuje Mój telefon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Maj 29, 2016 Share Napisano Maj 29, 2016 ... się rozładował. Więc poszłem ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się