Forest Wind Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 ... jest zielona. (szkoda że nie czarna) Polskie dziewczyny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 ... mają dużo witaminy Lody zawsze są... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 ... zimne. Joakim Broden jest.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 kimś kim nikt inny nie zdoła zostać. To żyje i.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 10, 2016 Share Napisano Czerwiec 10, 2016 umarło. And my name is.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiara Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ....Darth Vader. I love... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 that music, I love that sound. I can everything but I... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ... don't know who I am. 12 godziny temu Patriot1939 napisał: Joakim Broden jest.... Zaje*isty! Wracając: Uwielbiam kosić trawę, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 zmuszam do tego brata. Matma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2016 to przedmiot którego nienawidzę!! Jak mam chęć na Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 gre w BF, to gram w BF! Czuję, że ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ...sędzia pali czuły gas. Przybyłem, zobaczyłem..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 i tu zostałem. Bywa, że życie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 jest szare jak papier toaletowy. Ciągi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 (edytowany) mogą byc prze- ale mogą też być geometryczne, lub ewentualnie arytmetyczne. Mam to... Edytowano Czerwiec 11, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ale nie wiem, co mam z tym fantem zrobić. Czuję, że bycie żywym trupem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 zlikwidowałoby wiele moich problemów, choć z drugiej strony.... jednak lubię moje problemy. Właśnie spotkałem największego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 laga w grze. Przez co komp mi się zwiesił i musiałem zaczynać od nowa. Czuję, że nienawiść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 (temat jest "dokończ zdanie" czyli jedno zdanie, a Ty masz tam kropkę ) zostanie znienawidzona, a w ostateczności zniszczona, by już nigdy nie powrócić. Mam sobie domek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 (Nosz kur... znowu mnie poprawia. ) na przedmieściach miasta, gdzie nikt mnie nie znajdzie. (Teraz było dobrze.) Lis w kurniku... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ( ) jest jak kamień na polu, łatwo go nie zauważyć, a wtedy dzieje się krzywda i zranienie. Komunikacja międzyludzka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ostatnimi czasy zanika na korzyść różnych forów społecznościowych, gdzie każdy jest kim chce, jednak to nie jest realny kontakt. (Tak, niestety bywa coraz częściej.) Świat jest niezbadany, bo... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2016 jest ogromną tajemnicą Ludzie już dawno zatracili zdolność do..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ...zdrowego myślenia. Książki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ... zawierają mądrości o jakich się nie śniło, szkoda że już tak mało ludzi je czyta. Rysiek Riedel był po prostu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się