Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 uczynność, chociaż czasem mam tego dość. Moim marzeniem jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 wznowić Charytatywkę z Ratchetem nie jestem głupi bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mi się nie opłaca. Nudzi mi się, więc.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 idę zrobić coś fajnego. Nie piję alkoholu ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) po nim piszę i gadam sprośne rzeczy. i ogółem mi odwala. @Świeży rekrut wiesz o co chodzi ) nie mam zdania bo.... Edytowano Maj 8, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mi ukradli (xd ? ) W przyszłości zostanę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 marzycielem. Nie skończę zdania, gdyż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 nie mam na nie pomyslu lubie byc sam bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 nie lubię ludzi. Nie posprzątam w pokoju , bo.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 mi się nie chce. truskawki są czerwone bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 się wstydzą. Komu w drogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 temu czas i planowanie drogi Mam swoją ulubioną postać bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 to moje flow. I tak ma w urnę waloną być! (Tak, wiem o co Ci chodzi.) Jestem mistrzem, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 bo jestem zdolna do wszystkiego. Mam zdolności w..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 niszczeniu i budowaniu od zera. Sądzę, że kiedyś nie będę sam, gdyż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 jestem wartościowym człowiekiem. Lubię Google bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 jest niemalże wszędzie i mi pomoże, kiedy będę szukał informacji. Nietoperze latają nocą, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 nie umieją w dzień Batman jest czarny bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie chce być rasistą, a przy tym nie widać go w nocy oraz wygląda jak nietoperz. Pszczółka jest pożyteczna, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 daje słodki miodzio muchy denerwują bo?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 bzyczą. Mam czasem kijowe dni, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 bo po prostu w życiu takie tez się trafiają Najczęściej mam doła z powodu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Smutku. Najlepszym kabaretem jest Neo-Nówka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 bo potrafią rozbawić do łez Mam talent do... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 grania na nerwach. Nie lubię swojej siostry, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się