Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 denerwuje mnie swoim stylem bycia. Kocham ludzi bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 zwierzęta mnie nie lubią. Jestem leniem, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 leżę na tapczanie i nic nie robię cały dzień. Nie lubię szpitala bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ... jest straszny (wzięte z gier i filmów) Muszę rozpalić w piecu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 żeby było ciepło Mam chrupki i.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 je zjem! Słucham muzyki, ponieważ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 bardzo ją lubię i mnie uspokaja. Mam wyjebane na wszystko bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Tak najlepiej się żyje. Żyj tak, aby tobie żyło się dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) i miej w dupie to co inni o tobie myślą (nie mogę przetłumaczyć tego jednej osobie) Piszę list, na niebie jasno... Edytowano Maj 8, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ale za to w butach mam mokro i długopis mi się rozwalił. Jestem hardkorem, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 przeczytałam całe internety Lubię wodę bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 jest smaczna, spożywcza, oczyszczająca i bez niej nie ma życia. Lubię Polskę, gdyż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Lubię Polskę, gdyż jest zajebista Gołąbki z sosem są super, bo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 gąbki (tak mój znajomy usłyszał "gołąbki") Lech dobry, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 jest, na dzień i co dzień. Więc Lecha pij i długo żyj. Amelinium... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 jest gorsze od metalu i kamieni. Najnowszy odc był spoko, bo... (@Siemowit Dash fajny avek, ale czemu ciągle te avki zmieniasz?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Rainbow Guitar napisał: Najnowszy odc był spoko, bo... (@Siemowit Dash fajny avek, ale czemu ciągle te avki zmieniasz?) Bo było dużo Spitfire. (Znam takich co co dwa dni wymieniają) Nie lubię PKP, bo Edytowano Maj 8, 2016 przez Siemowit Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 zawsze się spóźnia, albo nie jeździ w ogóle. (A mnie się nie podobał.) Szanuję kierowców tirów, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 @Świeży rekrut mozna jeszcze powiedzeć że PKP jeszcze nie widać a już jedzie Mają ciężką pracę. Dworzec PKP to dla mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (Można, można.) miejsce, gdzie można zobaczyć niemalże wszystko. Na przystanku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 ... jest dużo Moherowych Beretów Nie słuchajmy więcej disco... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 bo po prostu sie przejadło Piszę tutaj bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) ... to fajna zabawa Sądzę, że Kościół bezpodstawnie oskarża zespoły metalowe i rockowe o propagowanie satanizmu... Edytowano Maj 8, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) bo boi się konkurencji. Pod budką z piwem stoją... Edytowano Maj 8, 2016 przez labarou85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 prawdziwi Polacy. Nie oglądam telewizji... (chyba że jakieś fajne filmy lecą) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się