Aranarth Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Przepadam za nim. Lubisz szkołę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Tęsknie za nią. A.k.a. tak. Lubisz wilgotność? Wilgoć na czymś lub na kimś. Nie tę w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 26, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2016 Nie koniecznie bo z niej jest pleśń Lubisz księżyc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 bardzo Lubisz wrony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Nie przeszkadzają mi, więc chyba tak. Lubisz upalne dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Nie, chociaż można pojechać na basen...ale czasami są tak upalne, że nie da się wytrzymać więc nie wiem... Lubisz wilki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Popatrz na mój avek to poznasz odpowiedź. Lubisz zwierzęta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Bardzo Lubisz kolejkę do lekarza ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Nie, zwłaszcza jak po trzech godzinach pada bateria w telefonie. Lubisz mnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Nic do Ciebie nie mam, ale też jakoś specjalnie Cię nie znam. Na razie jestem nastawiony neutralnie. Lubisz dzisiejsze czasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Są ok, nie wiem jak to jest żyć w tamtych czasach, więc nie mam jak porównać Lubisz czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Tak, a szczególnie wysokoprocentową. Lubisz być w ciemnościach? Ale tak w swoim łóżku, zgaszone światło, tylko światło księżyca wpada przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Tak. Akurat tak mam okno w pokoju. Lubisz rysować ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 pewnie bym lubił jak bym umiał... Lubisz rurki z kremem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Tak trochę. Nie są jakieś szczególnie dobre ;p Lubisz cukier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Mam jeszcze pudełeczko z kostkami cukru całe Lubię ale rzadko jem Lubisz stare historie o katastrofach (typu o Titanicu, R101)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Tak, ale tylko kilka. Lubisz obchodzić urodziny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 To zależy czyje, ale zazwyczaj tak. Lubisz kakao? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 tak lubisz kawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Lubię, ale wolę herbatę. Lubisz herbatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Kocham lubisz Naruto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Tak ale 1 serię. Shippuuden jakoś nie przypadł mi do gustu. Lubisz podróżować ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Jeśli chodzi o chodzenie samo w sobie, to tak. Jeśli zwiedzanie głupich i nudnych miejsc - nope. Nie przepadam za tym szałem na "ooo, muszę pojechać do". Nie potrzebuję zwiedzić pół świata, by być szczęśliwy Lubisz Pokemon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Lubię, urocze są ,ale nie oglądam. Lubisz małe kotki w piwnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Wolę małe kotki w garażu. A tak na serio, małe kocięta są urocze :3 Lubisz lisy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się