Gość Maniek Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie i na szczęście przez 5 ostatnich lat szkoły nie ćwiczyłem na nim i przez pierwszy rok akademicki z powodów zdrowotnych. Lubisz podróżować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 NIE. :C Lubiłeś pszyrke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 (CO?) Nie. Lubisz może elektronikę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Nie. Bo technologia ogłupia ludzi. Ale samą w sobie tak. Tylko gdyby szła w lepszym kierunku jakimś. Np. pomaganie w leczeniu? Zamiast zarabianiu grubej kasy i robieniu z kupujących idiotów. Lubisz architekturę? To, jak budynki są zbudowane? Swoją drogą kiedyś miałem coś takiego, że jak patrzyłem na ciekawy element budowli jakiejś, to już to przerabiałem na "jak to zrobić w The Sims" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Nie bardzo, dla mnie ciężko się ją opisuje. Lubisz może dostać plakietkę z napisem 'Marine'? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Nie Lubisz owce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 tak.ale bardziej alpaki Lubisz przypinki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Nie. Lubisz słonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Nie. Lubisz może fizykę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 nie ;-; szczególnie mojej nauczycielki uczącej tego przedmiotu ;-; Jaki jest twój ulubiony..yyy..owoc..? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Jabłko. Chociaż banan też jest dobry... i wino(grono). Ulubiona postać z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 no niee ;-; to tak jakbyś zapytał o JEDNO ulubione anime.. ...czy to źle że nie mam ulubionej postaci..? dobra,niech to umownie będzie Flutterka ^^' Ulubiona piosenka (z MLP) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Nie oglądam MLP Lubisz późno chodzić spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 tak lubisz Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Uwielbiam Lubisz gofry? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Uwielbiam Lubisz gofry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Lubie. Lubisz róże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Tak mają fajne kolce Lubisz kaktusy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Tych już nie. Lubisz może rap? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Nie słucham gatunków, tylko muzyki ;p Lubisz chodzić na miasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Ja bardziej typ domownika Lubisz horrory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 (edytowany) Nie, bo wg mnie są zbyt nudne. Są zbyt przewidywalne i niskiego lotu. Wszystkie kończą się identycznie -.- Tylko dwa mi się podobały chyba. Swoją drogą pytanie do jakiegoś konesera horrorów: Spoiler Czy ktoś wie jak się nazywał film, w którym był jakiś gostek, który pojechał do bardzo starego miasta, nie wiem z jakiego powodu, potem poszedł do jakiegoś zamku, w którym były jakieś duchy i była tam jakaś pozytywka. Na końcu wiem, że był pociąg i potem dziecko z nim szło za rękę (jako duchy), bo chyba pociąg go przejechał czy coś. Chyba chciał uratować swoje dziecko przed klątwą jakąś, ale nie wiem, nie pamiętam. Wiem, opis epicki A DRUGI: Rodzina jedzie sobie dokądś samochodem. Ojciec twierdzi, że pojadą na skróty. Ale droga się zaczyna powtarzać. Jadą prosto, ale w kółko. Rodzina zaczyna wychodzić z auta, zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Lubisz tymbark? Edytowano Październik 3, 2016 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 (edytowany) 6 godzin temu Gryfeł napisał: Nie, bo wg mnie są zbyt nudne. Są zbyt przewidywalne i niskiego lotu. Wszystkie kończą się identycznie -.- Tylko dwa mi się podobały chyba. Swoją drogą pytanie do jakiegoś konesera horrorów: Ukryj zawartość Czy ktoś wie jak się nazywał film, w którym był jakiś gostek, który pojechał do bardzo starego miasta, nie wiem z jakiego powodu, potem poszedł do jakiegoś zamku, w którym były jakieś duchy i była tam jakaś pozytywka. Na końcu wiem, że był pociąg i potem dziecko z nim szło za rękę (jako duchy), bo chyba pociąg go przejechał czy coś. Chyba chciał uratować swoje dziecko przed klątwą jakąś, ale nie wiem, nie pamiętam. Wiem, opis epicki A DRUGI: Rodzina jedzie sobie dokądś samochodem. Ojciec twierdzi, że pojadą na skróty. Ale droga się zaczyna powtarzać. Jadą prosto, ale w kółko. Rodzina zaczyna wychodzić z auta, zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Lubisz tymbark? Nic mi to nie mówi sądząc po opisach to filmy z dwa tysiące któregoś roku ja tylko klasyki ery VHS lata 70/80 Tak lubie ale rzadko pije bo teraz przezucilem sie na wodę niegazowaną Lubisz minecrafta? ( Jak to można lubić ?) Edytowano Październik 3, 2016 przez UziBass 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Lubię Ale dawno nie grałem, bo mi się znudził. Lubisz Spyro (serię lub/i postać)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Nie wiem, bo nie znam. Wybacz. Nie lubisz buraków(warzyw)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się