Bubblegum Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Jak dla mnie to zależy w jakiej postaci...surowego ani ugotowanego buraka to raczej bym nie zjaadła,ale za to uwielbiam barszcz i surówkę z buraków Lubisz gumę do żucia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Zależy jaką Lubisz deszczowe noce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Właśnie taka jest. Lubię deszcz sam w sobie. Lubisz ziemniaki w postaci nie frytkowej oraz niechipsowej (czyli wszelkie innego rodzaju dania ziemniaczane)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 nie. lubisz barową pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 Nie.. Lubisz małe guźce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Ogólnie tak. Konkretnie nie. Bo ogólnie to lubię każde zwierzę. Ale szczególnie nie każde z osobno. Lubisz sałatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Tak,chociaż nie jadam zbyt często poza kanapkami. Jaka jest twoja ulubiona pora roku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 A to nie jest zabawa na odp tak lub nie? Xdd Ale lubię każdą Lubisz białą czekolady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Z dwojga złego, lepsza mleczna. Lubisz naleśniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asmena Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Lubię, zwłaszcza na słono! Lubisz języki obce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 (edytowany) Ja mam nie lubić? Uwielbiam, zwłaszcza, że chciałbym kilka znać perfekcyjnie, a gdyby dodać też te dodatkowe, ale mniej fajne, to byłoby ich powyżej 10 ;p Ale na tych pierwszych zależy mi szczególnie, jest ich z 8 może, nie chce mi się wymieniać Lubisz hot dogi? Edytowano Październik 4, 2016 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Taaaak te z Orlenu najlepsze Lubisz zwierzęta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Nie lubię. Ja je kocham ponad wszystko. Lubisz pieniądze? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 No w pewnym sensie tak Lubisz galaretkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Tak jak mama zrobi z kawałkami owoców Lubisz grać w gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Bardzo lubisz śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Tak Lubisz tańczyć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 haha... nawet nie umiem więc jak mam lubić Lubisz muzykę Roya Orbisona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 W życiu nie słyszałem, więc nie mogę odpowiedzieć Lubisz kaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nic do nich nie mam Lubisz chodzić do szkoły ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Tęsknię za szkołą Lubisz chodzić do pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asmena Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Uwielbiam, mam super pracę Lubisz cebulę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Jako Polak ja lubię xD (heh żart) cebula jest przydatna "na bóle duszy i ciała cebula najlepiej dziala" Lubisz kaszkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie bardzo. Lubisz może BF 4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 Nie przepadam za BFami ;p Lubisz kowbojów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się