Cassidy Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 tak lubisz jesienne liście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Tak. Lubisz zapach malin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 nie. lubisz budyń czekoladowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Spoko jest. Lubisz Gwiezdne Wojny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 części IV do VI tak lubisz zapach benzyny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 (taki też jest po części tytuł mojego clopa ) Tak, lubię. Lubisz może wypad na namioty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Właśnie teraz Świeży rekrut napisał: (taki też jest po części tytuł mojego clopa ) nie wiedziałem że pisujesz tego typu historyjki... nigdy nie byłem na takim wypadzie więc nie wiem. lubisz może aplikacje google? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: nie wiedziałem że pisujesz tego typu historyjki... Hm... też się sam tym faktem zaskakuję. Ogólnie to pisze normalne fiki, a clopami się nie bardzo zajmuję, ale jak trzeba, to trzeba. Lubię. Lubisz może czytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: Hm... też się sam tym faktem zaskakuję. Ogólnie to pisze normalne fiki, a clopami się nie bardzo zajmuję, ale jak trzeba, to trzeba. skoro trzeba to najwyraźniej w polskim świątobliwym narodzie jest na to zapotrzebowanie coś ciekawego, a i owszem. Lubisz może grać w bilard? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 1 minutę temu Chip napisał: skoro trzeba to najwyraźniej w polskim świątobliwym narodzie jest na to zapotrzebowanie Nie jest świątobliwy, oj nie. Jak chcę zbudować relację, to używam zakończenia, czyli... clopania. Tak, tak. Wiem. Ale taka potrzeba Jest git Lubisz policjantów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 (Ale rozmowa Mi tam żadne zboczone rzeczy nie przeszkadzają, zwłaszcza, że widziałem już najróżniejsze dziwactwa. Zbyt duży kontakt z furry miałem ) Nie mam nic przeciwko tym prawdziwym, którzy są na służbie, z powołania. Lubisz kopytka lub raciczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Kopytka to lubię. (Mimo tego, czasem i na to trzeba porozmawiać.) Lubisz rosół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Nie Lubisz jesień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 bardzo. lubisz pizza hut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Nie, bo za droga, dobra pizza, ale mała, są lepsze i tańsze, i większe (duża pizza w Pizza Hut jest jak średnia w innych restauracjach, w tym w jednej, gdzie pizza jest wyśmienita) Lubisz papużki faliste? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Tak Lubisz zwierzęta morskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Lubię wszystkie zwierzęta, a czy jakieś konkretnie, to tak, lubię rekiny chociażby. Lubisz małpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 niektóre są urocze lubisz mnie/? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Jesteś raczej spoko Lubisz siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Nie do końca Lubisz morele ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Dawno nie jadłem, ale nic do nich nie mam. Jak by były, to bym na pewno jadł kilogramami (jak wszystko, co jem xD) Lubisz smoki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Taaak Lubisz leżeć na podłodze? (z serii: kreatywne pytania) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Lubię Lubisz ścieki? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Nie. Lubisz czołgi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 co do nich mam ambiwalentne odczucia... lubisz kebsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się