Sowenia Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Też najbardziej lubię hawajską. Lubię, ale kiedy nie trzeba w nich stać i nie są złomem xD Lubisz makaron ze szpinakiem i kurczakiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Hmm.. nie jadłem, ale: tak. Lubisz MIĘSO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Uwielbiam! Lubisz... Hmm... Cokolwiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Jasne. Lubisz Porsche? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoniu Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Oczywiście, może trochę za ciężki i zawodny, ale ten pancerz i działo... Czysty majestat! Lubisz Bf 110? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChillerPL Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Duży, piękny i zabójczy jak cholera. Co prawda, 109 w mojej opinii najpiękniejszy, ale 110 też ujdzie Lubisz broń palną? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Bronisława Palna; hm... nie znam, a więc nie lubię Lubisz poniedziałki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertram Quist Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Nie znoszę :/ Lubisz soczek jabłkowy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J Sparkle Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Tylko od rodziny Apple, więc lubię. Lubisz muzykę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Uwielbiam, bez niej jakoś tak... pusto.. cicho, muszę być same ze sobą...boję się siebie... Lubisz gdy nie ma nikogo w promieniu wielu kilometrów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J Sparkle Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Czasami, ale nie za często. Lubisz,gdy masz dużo kasy, ale nie masz na co ją wydać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Hmm... nie mam takich sytuacji... ale raczej: tak. Lubisz być wewnątrz wielkiego wydarzenia / uczestniczyć w nim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Niespecjalnie. Chyba, że mowa o np. imprezie z okazji zdania prawka. Taką zrobię i dla mnie będzie to wielkie wydarzenie Lubisz podróżować po świecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Uwielbiam ^^. Lubisz Norwegię? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Lubię. Ciekawy kraj i mają tam łososie Lubisz oglądać programy przyrodnicze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Lubię. Lubisz łososie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixelator Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Lubię. Lubisz gry .io? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.J Sparkle Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Lubię zwłaszcza RPG-i. Lubisz koszykówkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Nie lubię Lubisz jazdę konną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz15 Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Kiedyś trochę jeździłem, lubię. Lubisz książki naukowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Jeśli są zjadliwie napisane to lubię, jeśli chodzi o podręczniki to mnie nudzą, ale tyż lubię... więc, tak, lubię Lubisz pracować na dwóch monitorach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Świeży rekrut Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Szczerym będąc nie pracowałem na dwóch, ale sądzę, że na jednym to i tak dla mnie wystarczająco. Lubisz może pić napoje gazowane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Lubię. Ciekawa sprawa, bo kiedyś nienawidziłam gazu w napojach i nawet na colę czekałam aż się wygazuje Lubisz/łeś chodzić do szkoły? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Tak, zwłaszcza do takiej specjalizowanej na np. IT . Można się tyle fajnych reczy nauczyć! Lubisz Kraków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Świeży rekrut Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Tak. Jedno z tych miejsc, gdzie po prostu chciałbym się znaleźć. Choć może nie akurat w miejscu krakowskiej burdy, ale miasto piękne. Lubisz długie wyjazdy z jednym przyjacielem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts