Vezzie Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 Mam trwały wstręt do anyżu po tym jak brat wrócił z Francji i przyniósł jakiś alkohol anyżowy który był tak ohydny że teraz jak tylko to poczuję to mam mdłości. Lubisz retro gierki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 O żesz ty w maczete co ja bym dał by w Super Mario Bros na Pegasusie pograć i poczuć się jak bym znowu miał 3 lata Lubisz sos czosnkowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 Do pizzy owszem Lubisz Pokemony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 No baaaa anime do x i y oglądałem i grałem w większość gier, obecnie na tablecie w Pokemon Crystal gram Lubisz oglądać stare bajki jak są w TV, gumisie, Flinstonowie i typ podobne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 (edytowany) Rzadko oglądam telewizję (praktycznie wcale) ale często wracam do mojej ulubionej bajki z dzieciństwa czyli czeskiej "Pat i Mat". Lubisz węże? Edytowano Luty 26, 2017 przez Vezariusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 Tak ich się nie boje xD Lubisz pić kawe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shios Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 (edytowany) Nie. Lubisz musically? Edytowano Luty 26, 2017 przez Shios Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 nie. Lubisz odcinki mlp w których Twilight pokazuje swoje nerdostwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Nie, bo mnie to denerwuję Lubisz deszcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Tak, pod warunkiem że nie muszę się ruszać z domu. Lubisz ostre przyprawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Uwielbiam! Lubisz fastfoody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Wiadomo, masa 97,7kg się sama nie zrobiła Lubisz energetyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 (edytowany) Uwielbiam (min 3 na tydzień) Czytasz fanficki/faniki? (nigdy tego dobrze nie napiszę) Edytowano Marzec 26, 2017 przez DobryDobry ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Lubię, ale rzadko to robie Lubisz oglądać przeróbki z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Nie, nie lubię. Lubisz sygnatury użytkownika powyżej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Oczywiście ^^ Lubisz samotność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Tak, czuję się w niej jak ryba w wodzie Lubisz zapach benzyny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Tak, nawet raz się fazowałem Lubisz oglądać telewizor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Nie lubię. Lubisz czytać książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Nie Lubisz anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Nie lubię Lubisz jakiś Polski serial? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 ŚWK ale stare odcinki, ze starym Waldusiem bo nie był taką ciotą Lubisz bigos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Tak! Wręcz kocham Lubisz czytać creepypasty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Kiedyś czytałem, nawet nie wiem czemu przestałem : / Lubisz się wzruszać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Przy innych niezbyt ale gdy jestem sam to lubię. Lubisz komedie romantyczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się