Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Nie, bo ani to komedia, ani romantyzm Lubisz oglądać bajki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Lubię czasami obejrzeć Lubisz bardziej Maca czy KFC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Nie lubię obu. Lubisz może czarny chumor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Najlepszy wiadomo Lubisz bardziej XB czy PS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 PS Lubisz bardziej soki czy napoje gazowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Jak mam wybierać to Soki, ale i tak pije wodę niegazowaną, takie mam zalecenie od lekarza Lubisz bardziej Pierogi czy schabowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Schabowy. Jaki laptop posiadasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Trzeba go mieć xD Lubisz bardziej być aktywnym w nocy, czy dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Jak można popylać w dzień słońce po oczach razi i wszędzie jasno bachory po orliku biegają i dziwnie bawią się słupkami więc ten kocham noc zresztą najbardziej produktywny jestem w nocy 22-01. (I ucz się do szkoły...). Kidy jesteś najbardziej produktywny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Jestem leniwy jak 155 xD Lubisz gnębić innych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Przez fakt iż w gimbazie byłem lekko gnębiony staram się tego nie robić. Jak oceniasz moje profilowe? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Lubię, podoba mi się , tylko trochę jakość słaba szkoda : ( Lubisz chodzić do szkoły/pracy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 // Co do jakości cuś strona zawiodła ale się ogarnie. Szkoła (technikum) Lubię ale tak co przyjść i nie siedzieć 9h Ulubiona gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Knight Online Lubisz Metina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Nie lubię. Skąd pomysł na avatar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Bo specjalnie dla mnie został narysowany ( ale to nie jest OC ) Lubisz kebaba od Araba xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 // Zazdrość Kebaba od Araba jako Araba nie jadłem chyba. Ale kebaba jadłem dobry pomarańczowy. Jak czujesz się z faktem że wrypałeś mi się na czas ustawiania profilowego przez co się skrzywiło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Jak się skrzywiło? Dobre jest Lubisz rozwiązywać krzyżówki, wykreślanki i inne tego typu rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 (edytowany) 1. Zadałeś 2 pytania 2. poprawiłem ;3 3. Nie lubię wystarczy mi ślęczenie nad programowaniem. Ulubiona Pizza Edytowano Marzec 27, 2017 przez DobryDobry ;) Cep nie zadał pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Lubisz webmasterstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Wowo kiedy tu pisałem Zawsze staram się tym zająć i dostaje ataku cholery w połowie. Ponownie pytam o Ulubioną Pizze hyhy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Czekam na hejty. Hawajska Lubisz Autobusy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Też najbardziej lubię hawajską. Lubię, ale kiedy nie trzeba w nich stać i nie są złomem xD Lubisz makaron ze szpinakiem i kurczakiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Hmm.. nie jadłem, ale: tak. Lubisz MIĘSO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Uwielbiam! Lubisz... Hmm... Cokolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się