Zeus Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Lubie, uwielbiam głębokie baseny i jeziora Lubisz jeździć rowerem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Tak, ale wolę na waveboardzie. Lubisz spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Ależ oczywiście, że tak. Lubisz swojego avka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Uwielbiam Lubisz/lubiłeś odrabiać lekcje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 15, 2016 Autor Share Napisano Maj 15, 2016 Nienawidziłam!! lubisz/lubiłeś zabawę w dzieciństwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Jak najbardziej. Pobawimy się? Lubisz klocki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 21 minuty temu michalski9 napisał: Jak najbardziej. Pobawimy się? Co proponujesz Lubię Lubisz nowinki techniczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Są spoko. Lubisz rozmowy o niczym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 Nie bardzo. Ale jak się trafi czemu nie Lubisz być lubiany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 pewnie, lecz zwykła obojętność mi wystarczy. lubisz może kiełbasę grillową upieczoną w piekarniku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Ujdzie. Lubisz może fajne zdjęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 zależy jak fajne. Ale zazwyczaj tak Lubisz pisać? (cokolwiek opowiadania, posty, książkę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 No... całkiem nieźle się z tym czuję, ale to mi przychodzi z trudem, aby coś napisać. Lubisz może filmy z szybką akcją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 8 godzin temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: Co proponujesz Lubię Lubisz nowinki techniczne? No może... chowanego, lub podchody? ale trza więcej osób Ewentualnie możemy zagrać w butelkę, albo... mało zabaw pamiętam z dzieciństwa (dziwne). Tak, lubię, ale samemu raczej filmów nie oglądam już, ew. jak mam z kim. Lubisz zbieractwo (taka choroba :D) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Chyba na nią choruję, ale nie jestem pewien. (Ja bym zagrał w chowanego, ale nie mam z kim. Butelka? Mogę, ale musi być o wiele więcej osób. Proponuję karty, szachy, film, spacer i tak dalej.) Lubisz może animacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) Ooo, dzięki @Świeży rekrut szachy są wporzo, ewentualnie zgadamy się z @Ratchet :) (RAinbow Dash) i @Rainbow Guitar i się pogra w chowanego lub butelkę (może @Silicius i @Lyra57N się przyłączą , kto wie? Zaprośmy też @Smutny i @Major Degtyarev, widzisz? Już się zrobiła ekipa ). Kocham, planuję zrobić jedną od jakiegoś czasu, ale potrzebuję jeszcze czasu żeby opanować parę programów i wykształcić talent (trochę to potrwa). Lubisz ludzi wokół ciebie? Edytowano Maj 16, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (Ja będę animował tylko w Blenderze. A do konstruowania posłuży mi Windows Movie Maker... chcę zrobić prawie 4 minutową symulację piosenki.) Mogę zagrać No, ujdą w tłoku, ale bywało lepiej. Lubisz może Eneja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Autor Share Napisano Maj 16, 2016 Nie bardzo ale jakoś udzie @michalski9 Dziękuję za zaproszenie to teraz myślim jaką zabawę wymyślić ja jestem za butelką Lubisz ostre brzmienia?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) (Też zamierzam w Blenderku, ale z Flashem też mam trochę planów, chcę zrobić coś jak odcinek) No to poczekamy na resztę i można grać Lubię, zwłaszcza "Tak smakuje życie". edit; @Ratchet :) (RAinbow Dash) (zabawę ustali się demokratycznie) Lubię ostre brzmienia. Lubisz głośno słuchać muzyki, tak żeby było słychać w całym domu ? Edytowano Maj 16, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie. Tym bardziej, że rodzice nie rozumieją szwedzkiego metalu Raubtiera. To je zespół. Z Eneja, to raczej większość lubię (Za butelką? No, niewiem...) Lubisz może banany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak. (Butelka może być. Co myślicie?) Lubisz dużo wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak, ale nie za dużo. Nie lubisz może darcia ryja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Jeśli nie jest go zbyt wiele to lubię. Lubisz owsiankę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Owszem. Lubisz płatki z mlekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak. Lubisz zielony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się