Applejuice Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Grałam w Slendera, koleżanka siedziała obok. Zebrałam 2 kartki, potem zawsze Pan Młody Bez Twarzy mnie zabijał. Ale za to grałam, to już jest duży sukces. Koleżanka cały czas zakrywała twarz. Haha. Jestem awesome! Sama jednak nie gram, bo... bo nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Zagrałem. Na początku jest efekt, ale szybko się nudzi. Nie lubię horrorów bez fabuły i polotu. To jest zwyczajnie nudne ... Dla fanów prawdziwych horrorów polecam "Amnesię" i "Penubmrę". Tam i jest fabuła i jest strach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Grałem w każdą część a ukończyłem tylko Mansion za pierwszym podejściem. Gra fajna ale bardziej polecam Amnesie, Feara, SCP i Dead Space. The Suffering nie jest straszny. Grałem i się nie bałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 To są jeszcze inne części ? Dużo nie wiem ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Czekaj jest... 8 części a 9 jest w trakcie tworzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Zrozumcie to: Co o tym sądzicie ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 To on jest alicornem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts