Świeży rekrut Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Nie znam mojego poprzednika. Ale jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Nie znam, ale jest Świeżym rekrutem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Nie znam go ale jest chyba bardzo nerwowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Nie znam, ale ma fajny gif na avatarze. 3 minuty temu labarou85 napisał: Nie znam go ale jest chyba bardzo nerwowy czemuż to nerwowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Mój poprzednik jest hardym weeaboo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Mój poprzednik mieszka w Bielsku Białym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Mój poprzednik jest normalnym gimbusem ze zwykłej gimbazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Mój poprzednik ogląda Naruto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Mój poprzednik ma zbyt dziki avatar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się