PrinceKeith Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 - Czemu nie wróciłeś? - zapytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 15, 2016 Autor Share Napisano Październik 15, 2016 - Nie miałem ochoty dzisiaj wracać. - Pocałował ją. - Wierzysz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 - Może... - mruknęła. Nie była pewna ale chtba chodziło o tą akcję z nożem. Na pewno chodziło o to. Bo o co innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 16, 2016 Autor Share Napisano Październik 16, 2016 Hideaki siedział i nic nie robił. Po chwili Madoka poczuła jak na jej policzek spływają łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 - Czemu płaczesz? - zapytała po chwili. Odwróciła się w jego stronę. - Przecież mężczyźni nie płaczą. Cnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 18, 2016 Autor Share Napisano Październik 18, 2016 - Płaczą, nie wiem co mam zrobić... - Z tobą, powiedział w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 - W sesnsie? - zapytała nieco zmartwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 18, 2016 Autor Share Napisano Październik 18, 2016 - Z sobą... - Skłamał, wstał pozwalając wstać Madoce. Podszedł pod urwisko i spojrzał w dół. Było widać że ma ochotę skoczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 Madoka stała nie wiedząc co ma zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 18, 2016 Autor Share Napisano Październik 18, 2016 - Chcesz być ze mną? - Zapytał się Madoki, był całkowicie poważny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 - Tak. - odpowiedziała. Była zdezorientowana. Czy on chciał, popełnić samobójstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 18, 2016 Autor Share Napisano Październik 18, 2016 - Ufasz moim słowom? Czy w nie wierzysz? - Zapytał, spojrzał na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 - Wierzę... - powiedziała nieco ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 19, 2016 Autor Share Napisano Październik 19, 2016 - Czyli już nikogo nie skrzywdzisz jeśli się do mnie zbliży? Przecież wiesz że ciebie kocham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 - Jeśli tego, chcesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts