Sticky Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Hejka naklejka x Nazywam się Wiktoria ale zazwyczaj mówią do mnie po prostu Wicia. Interesuję się rysowaniem i RP, z tego składa się mój zwyczajny dzień, pomijając to, że gadam na skype z przyjaciółmi i chłopakiem. Mam duże poczucie humoru i dystans do siebie, lubię poznawać nowych ludzi ale zazwyczaj jestem za bardzo nieśmiała na to. Miło mi was poznać x3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Hejka! Witam na forum! Życzę Ci miłego pobytu tu i dobrej zabawy (Dlaczego początkowo wydawało mi się, patrząc na tą najmniejszą wersję awatara, że jest to Celestia jedząca banana? xDD) Pozdrowienia z najmroczniejszych zakątków lasu Everfree! Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Witaj na forum. Od kiedy lubisz MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Z twojego opisu wygląda na to, że możemy się znać . Ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Witam. Skoro rysujesz to wnioskuje,że avatar sam stworzony,bardzo ładny. Skąd jesteś? Czy wybierasz się może na jakiś najbliższy lub jakikolwiek ponymeet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Hejka Pare pytanek ode mnie: 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Podasz swoich ulubionych wykonawców? 3. Ile masz lat? 4. Skąd jesteś? 5. Grasz na czymś? 6. Lubisz robić to, co robisz? 7. Wierzysz? Jest szczęśliwa siódemeczka, więc już Cię pytaniami nie męczę. Baw się dobrze, brohoof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Hej hej witamy na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Tak więc tego... witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Czołem, nie pytać skąd się wziąłem Witam na forum, życzę miłej zabawy i wielu nowych znajomych do rozmów na Skype (i nie tylko ). Ode mnie muzyczka na początek: Pytania: Jakieś plany na przyszłość? Enjoy!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sticky Napisano Lipiec 1, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2016 5 godzin temu BiP napisał: Witaj na forum. Od kiedy lubisz MLP? Od około roku, wcześniej lubiłam MLP ale nie interesowałam się nim aż tak. 4 godziny temu Silicius napisał: Z twojego opisu wygląda na to, że możemy się znać . Ile masz lat? 15, rocznikowo 16. 3 godziny temu pepeh napisał: Witam. Skoro rysujesz to wnioskuje,że avatar sam stworzony,bardzo ładny. Skąd jesteś? Czy wybierasz się może na jakiś najbliższy lub jakikolwiek ponymeet? Niestety nie stworzyłam tego avatara ale OC jest moja c: Jestem z okolic Wrocławia i na razie nie myślałam o żadnym ponymeet. 3 godziny temu Flaming napisał: Hejka Pare pytanek ode mnie: 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Podasz swoich ulubionych wykonawców? 3. Ile masz lat? 4. Skąd jesteś? 5. Grasz na czymś? 6. Lubisz robić to, co robisz? 7. Wierzysz? Jest szczęśliwa siódemeczka, więc już Cię pytaniami nie męczę. Baw się dobrze, brohoof 1. Zależy co wleci mi w ucho, ale przeważnie indie popu 2. Lana Del Rey 3. 15 4. Okolice Wrocławia 5. Nie 6. Uwielbiam ^^ 7. Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Witam na forum! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Znasz poprzednie generacje MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Witaj na forum! Jakie jest Twoje zdanie na temat kuców Filly? Tak, to podchwytliwe pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Lipiec 2, 2016 Share Napisano Lipiec 2, 2016 Cześć Lubisz czytać ? Jeśli tak to co ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się