Hussarya33 Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Silver Comet też nie mógł znaleźć sobie zajęcia, dostępne aktywności raczej go nie interesowały i zbyt często kierował wzrok ku niebu, ku gwiazdom, ku nieznanemu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Wrzesień 30, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Miesiąc po wyborach można było już zobaczyć działalność nowego prezydenta. Miasteczko się rozrosło i nieco podzieliło. Ziemskie kucyki budowały się bliżej lasów i łąk, pegazy zdecydowały mieszkać w chmurach, a jednorożce bliżej gór i kopalń diamentów. Po chwili pierwsze miasto spustoszało. -Ale cicho się zrobił. Wszyscy się wyprowadzili. Ja zostanę, kapitan nie opuszcza swojego okrętu- powiedział Holiday Sun sam do siebie spacerując po pustych ulicach. -Co, chciałoby się polecieć jeszcze?- zapytał się zdumiony widząc Silver Cometa patrzącego w górę. Zauważył też z daleka jak Lightning Dart sunie po niebie, zobaczył też Hybrid no i Shadowa. Nic nie raduje oczu jak starzy znajomi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 - Po prostu mnie interesuje, co jest tam, gdzie jeszcze żaden kucyk nie był, ale no wiesz, to nie musi być tam - pokazał kopytem na niebo - chyba są jeszcze tutaj takie miejsca, których nie dotknęło żadne kopyto, czy o czymś nie wiem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 2, 2016 Autor Share Napisano Październik 2, 2016 -Nie, planeta jest wielka, a nasza cywilizacja zajmuje tyle co horyzonty widziane z najwyższej budowli- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 - Więc jest praktycznie cała planeta do odkrycia? - zapytał siląc się na spokojny ton, ale było słychać niemała nutkę ekscytacji. Wyciągnął szybko kawałek papieru i zaczął coś notować 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 3, 2016 Autor Share Napisano Październik 3, 2016 W pewnej chwili przyszedł prezydent. -A, jednak nie wszyscy się wyprowadzili?- zaczął -Co, nie wyjeżdżacie?- kontynuował Split Hourse. -Ja zostaję- odpowiedział Holiday Sun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Październik 5, 2016 Share Napisano Październik 5, 2016 - Ja raczej też, tam trochę za dużo kucyków jak dla mnie - odparł Silver Comet. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 5, 2016 Autor Share Napisano Październik 5, 2016 -Hmm, jak by tu zmusić kucyki do powroty. Tak myślę i myślę i nic nie mogę wymyślić, może ktoś ma jakieś pomysły?- kontynuował prezydent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 - Hmmmm... Nie, ja niestety nie mam żadnego pomysłu - odparł Silver Comet po długim namyśle. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 8, 2016 Autor Share Napisano Październik 8, 2016 -też nie mam pojęcia co by tu zrobić ... no chyba że jakaś współpraca- powiedział spokojnie i powoli Holiday Sun. -JUŻ WIEM! Ty jednak jesteś genialny. To bardzo świetny pomysł, została jeszcze tylko papierkowa robota, czyli coś dla mnie- odrzekł Split Hourse -No, to lecę ratować miasto- skończył i popędził w stronę ratusza. -No, odrazu widać że jest na swoim miejscu. A tak z innej beczki, masz zamiar zobaczyć jak wygląda świat po drugiej stronie planety?- zapytał Holiday Sun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 - Nie wiem, wprawdzie mnie to ciekawi, co tam jest, ale z drugiej strony też przeraża to, do czego to może doprowadzić... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 -To ja ci już powiem. Za horyzontem same lasu są, żadnej innej cywilizacji i tajemnic- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 - Byłeś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 -Nie, ja przecież stworzyłem. Czar miał stworzyć faunę i florę tak jak na Ziemi, po co miał stworzyć jakieś tajemnie- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 - A gdyby przed rzuceniem istniały jakieś opuszczone ruiny miasta wymarłej już cywilizacji? Tak czysto teoretycznie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 -Wątpię, ale możliwe- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 Właśnie, możliwe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 -Co. Zaryzykujesz?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Październik 9, 2016 Share Napisano Październik 9, 2016 - Cóż, sam stwierdziłeś, że od strony fauny i flory nie grozi nic, czego już bym nie znał, a nawet jak nie znajdę tych ruin, to chyba są nieznane rzeki, wyspy, góry itp. Ale i tak, nie licząc mojego zadowolenia, nie wiem, czy warto teraz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 W tej chwili przybiegł Split Horse -Zrobiłem, teraz trzeba przeprowadzić ankiety w tych trzech obozach rasowych żebym widział co każda rasa potrzebuje. Pomożecie? Będzie szybciej, poza tym ja nie jestem pegazem i nie dotrę do chmur- powiedział. -Jak już to tam jest Lightning Dart- powiedział Holiday Sun, wskazując kopytem na lecącego pegaza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 -O, chcesz pomóc prezydentowi?- zapytał Split Horse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 -Przekaż tą ankietę pegazom- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 Po chwili ukazała się wielka chmura na której były domy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 (edytowany) -Pokaż to- powiedział First Wing. Edytowano Październik 9, 2016 przez wopybookLight46 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Październik 9, 2016 Autor Share Napisano Październik 9, 2016 -Hmm, ankieta na rzecz porozumienia, hm hm hm na na na bla bla, należy wpisać co pegazom potrzeba a nie ma w dostatku- czytał po czym odwrócił się w stronę ludu i rzekł -Prezydent pyta się co potrzebujemy-. Pegazy spojrzały na siebie po czym krzyknęli jednocześnie -JEDZENIA!-. -Ok, jeedzeenie. O, proszę- napisał i oddał Lightning Dartowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts