Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Ale za co, ja nic nigdy nie zrobiłem dla ciebie. - Zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Dałeś mi te no... - tu się zamyśliła, zaczęła szukać we wspomnieniach odpowiedniego słowa. Po chwili je znalazła. - Kartkę. - poeiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Przecież to nic, śmieć i tyle. - Odparł jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Może racja ale, otrzymałam swoje miejsce. Dzięki... Czy możesz o de mnie coś przyjąć? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Nie musisz mi nic dawać. - Powiedział do niej i ruszył dalej ulicą. (( oglądałaś taki film Leon Zawodowiec?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 // Nie Dziewczyna zaczęła iść za nim. - Ale nalegam. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - No dobrze jeśli musisz. - Powiedział i przyjął paczkę. - To wszystko? - Zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 Dziewczyna spojrzała na nigo karcąco. - Tylko spróbuj nie zranić się nim od razu, ok? - poprosiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Okej. - Powiedział i skoczył, po jakimś czasie był w swoim mieszkaniu. Umył się i przebrał. Odpakował paczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 W paczce znajdował się kryształ, bardzo ostry. Pamiętałeś o tym co powiedziała dziewczyna. Nie byłeś pewny czy możesz go dotknąć. Wokół niego unosiły się jakieś dziwne cząsteczki, a sam kolor kryształu był bardzo intensywnie żółty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 John odłożył paczkę na biurku i położył się w łóżku. Miał dość świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 Coś jednak kusiło cię by dotknąć diamentu, tak jakby jakaś siła cię do niego ciągnęła swoimi łapkami. Przekręciłeś się na drugi bok próbując odwrócić swoją uwagę od kamienia. Może jeśli go dotkniesz, to wszystko się rozpłynie? Był tylko jeden sposób by się przekonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Po chwili John nie wytrzymał, podszedł do biurka i przez materiał dotknął kamień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 Zauważyłeś niewielką ranę na wewnętrznej stronie dłoni. Trzeba było słuchać lisiastej. Po twojej dłoni zaczęła skapywać czarna jak noc ciecz. Nie mogło to być nic innego jak krew. Ale co się działo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 John odłożył kamień i wszedł do łazienki, przemył ranę, posmarował specjalną maścią na rany by szybciej się goiło i i zabandażował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 (edytowany) Bandaż chwilę potem przesiąkł cieczą. Była ona rozlana po podłodze, prawie w całym domu. Zauważyłeś, że z jednej kałurzy wychyla się jakby szponiasta ręka. Krwawienie ustało, a cała ciecz zniknęła z podłogi. Nie wiedziałeś co się działo ale, czułeś się obserwowany. Edytowano Sierpień 20, 2016 przez Clocky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 John uprzątnął mieszkanie i w wannie zszył sobie rozcięte miejsce i użył specjalnego leku na krzepnięcie krwi, zabandażował sobie rękę i upewnił się że już nie leci. Gdy skończył wrócił na kanapę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 Czułeś się jakoś niesfojo, tak, jakby ktoś tu był, ktoś cię opserwował. Nigdy się tak nie czułeś. Czyżbyś nabawił się schizofremii? Może. Wokooło była cisza, którą po chwili przerwał cichy, lekko zachrypnięty głos. - Witaj... - pomimo iż coś słyszałeś, nic nie widziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 John wstał i rozejrzał się po pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 Nic w nim nie było. - Proponuję, układ... - powiedział głos. - Dam ci to czego pragniesz, w zamian za... - tu wypowiedź się urwała. Za tobą stała chyba kobieta, choć bardziej wyglądała jak zjawa. Wokół niej krążył wąż z niebieskiej materii. //wygląd: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 - Ja niczego nie chcę. - Odparł jej John. - Chcę jedynie spokoju i zleceń. A to już mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 20, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2016 Kobieta skrzywiła się i ustała przed nim kładąc mu dłoń na policzku. - Na pewno jest coś, czego byś chciał. Zastanów się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 John strzepnął delikatnie jej dłoń i poszedł do kuchni. Ostatnio dużo ludzi mnie zaczepia - pomyślał. - Wiem czego chcę, żebyś sobie poszła. - Zaczął robić sobie kawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 21, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2016 Postać prychnęła podchodząc do ciebie. - Masz całkiem dziwne podejście do świata. - powiedziała przejeżdzając palcem po twoim torsie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 John był coraz bardziej zirytowany obecnością nieproszonego gościa, spojrzał w stronę miecza. Skończył robić kawę. - Czego ode mnie chcesz. - Powiedział zirytowanym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts