Świeży rekrut Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Niet, a szkoda. Jest brat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 jest jest coś nowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Tak dzisiaj dostałem maskę Predatora z Allegro pół miesiąca czekałem Jest źle samopoczucie ? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Wyjątkowo nie ma. Jest Kappa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kago Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 No jak nie ma jak jest. Jest choroba? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Jest :( Jest pizza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 nie ma. jest alergia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Nie ma, ale być może jest jednak. Podejrzewam, ale to tylko domysły. Jest cola jakiego kolwiek typu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 nie! jestem na pepsicolowym odwyku jest plan na weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Tak, zajęcia. Jest Starlight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Nie. Jest Sabaton? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 są jakieś kompakty... jest deszcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Nie dołuj mnie, czyli jest. Jest może film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Akurat zacząłem wyjątkowo oglądać mnóstwo filmów od kilku dni. Zwykle oglądam 1 na rok albo góra pół roku... a teraz obejrzałem chyba 4 czy 5 w ciągu może 3 dni (licząc dzisiaj), a mam w planach jeszcze kilka. Jest piła łańcuchowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Gdzieś tam może jest, ale u mnie nie ma. Jest gruba akcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Nie ma ;p Jest ktoś w rodzinie, kto lubi opowiadać jakieś nudne historyjki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Hm... z reguły to ja opowiadam jakieś historyjki... więc raczej tak. Jest zadanie na poniedziałek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Jest Jest coś do jedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 jest. jest bałagan na biurku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 (edytowany) Nie, ale wolałbym mieć więcej miejsca. Jest zwierzak? Edytowano Październik 22, 2016 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Cała 7 jeśli siostra się liczy Jest chęć do życia? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Pół na pół, bo deszczysko leje od wczoraj i nie ma jak wyjść z domu. Jest co robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Jest Jest dobry humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Średnio. Jest coś do obejrzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Tak jest herbatka obok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się