fenek123 Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 WITAJCIE. Nazywam się Mikołaj Małocha. Moje zainteresowania to: (Mlp, Dupstep, Akordeon i (właśnie odkryłem jak mało rzeczy mnie interesuje)). Nie wiem co jeszcze napisać więc pytania zostawiam tym (co ja się oszukuję) łaskawie wejdą na ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 br. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Siemasz Mikołaj, jak bardzo Ci się nudzi, że zarejestrowałeś się na forum o konikach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 (edytowany) Buongiorno! Brohoof Jedyne moje zainteresowania to, Historia, geografia i nawalanie na kompie po 6h dziennie, a nie narzekam No może troszeczkę znam się na budowie broni czarnoprochowej i działaniu poszczególnych rodzajów zamków. Edytowano Wrzesień 1, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 Dobry wieczór ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 8 godzin temu MickyMay napisał: WITAJCIE. Nazywam się Mikołaj Małocha. Moje zainteresowania to: (Mlp, Dupstep, Akordeon i (właśnie odkryłem jak mało rzeczy mnie interesuje)). Nie wiem co jeszcze napisać więc pytania zostawiam tym (co ja się oszukuję) łaskawie wejdą na ten temat. Mnie to mówisz? Dwa dni temu byłem u (potencjalnego) pracodawcy. Dostałem ankietę do wypełnienia: "Jakie są twoje dobre cechy charakteru". "Jakie są twoje słabe cechy charakteru". Co ja mam wpisać? I spokojnie. Pytań nie zabraknie. Tych dziwnych również. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 Elo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 Zero standardowych pytań? Poważnie? Widzę, że szkoła już zmęczyła większość forumowiczów. Tak więc od początku: Witaj na forum i baw się dobrze. 1. Luna czy Celestia? 2. Ulubiony kucyk? 3. Ulubiony odcinek MLP? 4. Tak poza tym powiedz coś więcej o sobie! I życzę miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 Witam na forum. 1. Skąd jesteś? 2. Jak zacząłeś się interesować kucami? 3. Co sądzisz o Equestria Girls? Według Ciebie może być czy uważasz to za raki i mutanty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek123 Napisano Wrzesień 1, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2016 19 godzin temu Agleć ^^ napisał: Siemasz Mikołaj, jak bardzo Ci się nudzi, że zarejestrowałeś się na forum o konikach? BARDZO 6 godzin temu Gringo37 napisał: Zero standardowych pytań? Poważnie? Widzę, że szkoła już zmęczyła większość forumowiczów. Tak więc od początku: Witaj na forum i baw się dobrze. 1. Luna czy Celestia? 2. Ulubiony kucyk? 3. Ulubiony odcinek MLP? 4. Tak poza tym powiedz coś więcej o sobie! I życzę miłego dnia. 1.Obie... Trudno wybrać 2. Lyra 3.100 i finał 5sez 4 godziny temu Bronek napisał: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 @MickyMay Albo coś ci post zjadło do połowy albo to u mnie jakiś błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 9 godzin temu MickyMay napisał: BARDZO 1.Obie... Trudno wybrać 2. Lyra 3.100 i finał 5sez Są odpowiedzi Tylko napisane niezbyt czytelnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się