Gryfeł Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Grałem w Goat Simulator z @jksgfricky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Przetłumaczyłem komiks i jadę dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Oglądałem parodie ze stonogą i od śmiechu olalem klape xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Piłem miód pitny siedząc bezczynnie, czekając aż Steam pobierze Crysisa 2 (serio mam czekać 8 minut!? Co tak długo :() Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Rysowałem sukienkę na konkurs - wszystko dla pieniędzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Piłem kakałko, które mi się właśnie kończy, przeglądając obrazki a potem fejsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Oglądałem Starcrafts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Piłam herbatkę i rysowałam~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Robiłem sobie podgrzewane kanapki w mikrofalówce, zupki sobie i @PervKapitan oraz herbatę, po którą zaraz idę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Oglądałem Seitokai Yakuindomo - zayebiste anime polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 1 minutę temu Vezz napisał: Oglądałem Seitokai Yakuindomo - zayebiste anime polecam. O czym? ;o; 5 minut temu i w sumie nadal leżę przeglądając bez większego sensu forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: O czym? ;o; Jest bardzo specyficzne i nie dla każdego. Ale co ja bedem pisał, mr Buki wyjaśni lepiej: klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Gwoli ścisłości to było trochę dłużej niż 5 minut temu, ale co tam - kosiłem trawę i znalazłem gwóźdź. Stopą. Na kilka dni wychodzenie z domu mam z głowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Piłam soczek pomarańczowy~ DOBRE POMARAŃCZOWEeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Hmmm, Dołaczyłem do wojny z niemcami jako USA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Czekałem w kolejce do lekarza po recepty i przez kolejną godzinę dalej będę czekał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Zacząłem jeść obiad, tj. ziemniaki, kalafior i schabowe, którymi się obecnie delektuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 21, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2016 15.09.2016 at 18:48 Gryfeł napisał: Piłem miód pitny Gdzie kupiłeś i za ile *-* Oglądałam sobie gameplay z Undertale. Uznałam, że obejrzę, bo jestem ciekawa fabuły, a gra jest dla mnie zbyt irytująca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 7 godzin temu Uszatka napisał: Gdzie kupiłeś i za ile *-* http://pitnemiody.pl/ Mam zniżki 15% na nie, z racji ocenienia. Znaczy jedna zniżka się już skończyła, druga się skończy niedługo, a trzeciej jeszcze nie aktywowałem. Najśmieszniejsze jest to, że wszystkie zniżki to jeden i ten sam kod rabatowy xD Kupiłem w sumie zestaw trzech 250ml, i dwa osobne po 750ml i wyniosło mnie to bodajże... Jakoś mniej niż stówę, nawet doliczając kuriera za 14zł. Smarkałem, bo napadł mnie mega katar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Grałem w HotSa Zaryą ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Oglądałam głupawy filmik na youtube Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Dokuśtykałem do komputera ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Przeglądałem neta ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Wypiłem herbatę, teraz ubolewam nad jej brakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Oglądałem jak @PervKapitan gra w MGSV:TPP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się