Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Obejrzałem sobie dla przypomnienia finał sezonu 6-tego MLP. Jak miło wracać do takich odcinków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2018 Autor Share Napisano Październik 3, 2018 Karmiłam smoki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 3, 2018 Share Napisano Październik 3, 2018 Czytałem intrygującego fanfika, a po przeczytaniu... nawet nie wiem jak go skomentować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 3, 2018 Share Napisano Październik 3, 2018 Grałem mecz w HotS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 Mocno przytuliłem moją pluszową Fluttershy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2018 Autor Share Napisano Październik 4, 2018 Przeglądałam powiadomienia na deviantArcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 piłem nervosol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 Próbuję napisać coś na forum Koreański internet made in China w Rosji, który jest podróbą, wcale nie pomaga ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 Brałam prysznic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 4, 2018 Share Napisano Październik 4, 2018 Rozglądałem się po forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Piłem drugą już kawę, która dodała mi mocy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 5, 2018 Autor Share Napisano Październik 5, 2018 Jadłam popcorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Odpaliłem GG, youtube, gmaila, forum, telegrama i discorda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Oglądałem film dokumentalny o Brucu Lee. Dobry był skurczybyk! Szkoda, że tak wcześnie odszedł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Oglądałem film Wielki Szef z Brucem Lee. Szacunek za choreografię walk, ale z wielu scen ubawiłem się po pachy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Odpisywałem na forum i aktualizowałem sterowniki w karcie graficznej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 7, 2018 Autor Share Napisano Październik 7, 2018 Grałam w Overwatcha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Grałem w Quake Champions, zdobywając trzy razy z rzędu oznaczenie "Szał zabijania" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Pisałem posty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2018 Autor Share Napisano Październik 8, 2018 Wróciłam do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Dotykałem @Hedzio na serwerze klocków 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 wylewałem wodę z wiaderka na serwerze klocków @Decaded'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Wycierałem gary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Wysyłałem koleżance link do ciekawego filmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Słuchałem piosenki poleconej przez znajomego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się