Starlight Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 (edytowany) Próbowałem... nie dalej próbuje dojść do ładu z chromem i youtube. Edytowano Styczeń 23, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Jadłam chipsy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Dota 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Pisałem ścianę tekstu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Herbatka z sokiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 Robiłem diagnostykę pamięci w komputerze i niestety nie wypadła dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 Zaczęłam pić kawę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 Cały komputer został praktycznie rozebrany na części i wyczyszczony. Sporo było kurzu, a i wiatraczki jakoś tak wolniej działały, ale teraz już działa, jak marzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 oglądałem na YouTube gameplay Sly Cooper: Złodzieje w czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 3, 2019 Share Napisano Luty 3, 2019 Wziąłem udział w forumowych zabawach, ale rychło się zorientowałem, że jestem sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Wpierniczyłem całą tabliczkę czekolady mlecznej! A miałem zjeść tylko kawałek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 19, 2019 Share Napisano Luty 19, 2019 Zakończono odpisywanie na bardzo fajne i ciekawe PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Oglądałem mistrzostwa świata w... uderzaniu w twarz płaską dłonią Czego to ludzie nie wymyślą?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 2, 2019 Share Napisano Kwiecień 2, 2019 Udało mi się zamieścić nowe obrazki na forum, a także odpisać na jedno dość ciężkie pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Zaparzyła się kawa więc mam poranną dawkę energii, a także odpaliłem program diagnostyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 15, 2019 Share Napisano Kwiecień 15, 2019 Zakupy przez internet Spoiler Pa pa wypłato... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 16, 2019 Share Napisano Kwiecień 16, 2019 Kawę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 16, 2019 Share Napisano Kwiecień 16, 2019 Overwatchowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 21, 2019 Share Napisano Kwiecień 21, 2019 Kończyłem rajd w Warframe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 21, 2019 Share Napisano Kwiecień 21, 2019 Słuchałem ciekawego podcastu o motywacji i osiąganiu celów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 2, 2019 Share Napisano Maj 2, 2019 Słuchałem muzyki na YouTube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 2, 2019 Share Napisano Maj 2, 2019 Topiłam złoto Siekałam cebulkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 3, 2019 Share Napisano Maj 3, 2019 Kończyłem dekorowanie domku w Morrowindzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 3, 2019 Share Napisano Maj 3, 2019 Skończyłem oglądać film Mortal Kombat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 3, 2019 Share Napisano Maj 3, 2019 Rozmawiałem z przyjacielem na Discordzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się