Rory Mercury Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Witam. Naszła mnie ostatnio chęć na starą zabawę z dzieciństwa gdzie pytało się drugą osobę właśnie "co mi zrobisz jak mnie złapiesz" i potem się uciekało no oczywiście my tu uciekać nie będziemy bo nawet nie ma jak. Jestem jednak ciekawa jakie będą wasze odpowiedzi Zasady sa proste. Przykład: user1: Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? user2: zawiozę Cię na słońce Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? User3: utopię w łyżce wody Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? ITD Miłej zabawy Dobrze to ja zaczynam Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Przefarbuję ci tę sukienkę na biało! Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 6, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2016 sprawię że będziesz jadł budyń cały czas Co mi robisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Przytulę. Co zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Otrę Ci łzę z oka. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 6, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2016 namaluję na ubraniu znak Polski Walczącej Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Zapytam, dlaczego uciekałaś przede mną, chociaż wcale nie gryzę. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Każę ci biec dalej Co zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Awansuje cię na szeregowego. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Każę przestać tak się patrzeć, bo mnie rozbraja. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Wzorem Kapitana Bomby "wsadzę ci w dupę ten karabin!!" Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Wywalę przez okno, ponieważ jest miejsce Celestii. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Zabiorę ci gnata Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Wrzuce ciebie do Palanai (z gry Dead Island Riptide ) Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 zawiozę z powrotem do pizzeri Fazbear Pizza Co mi zrobisz , jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Wsadze ciebie do trumny... Co mi zrobisz , jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Wyciągnę trupa z Ciebie Co zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amisia Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Sprzedam.Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Średnią krajową brutto. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Zabiorę ci uszy i zamontuje w starej gitarce ^^ Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Zabrałbym okulary i green screena. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Skradnę wszystkie gwiazdy z twoich oczu (jaka gejoza :/) Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 (edytowany) Pocałuje w uszko i odbiorę gwiazdki Co mi zrobisz jak mnie złapiesz Edytowano Wrzesień 6, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Zaciągnę tam, skąd wyszedłeś. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Wymienię na żetony. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się