Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Pochowam Cię żywcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (Odkopię się. A co mi tam.) To Ci teraz oddam wszystko, bo FS działa sprzężająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Podziękuję ładnie i odprowadzę z miejsca,w którym Cię złapałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Zapytam się z jakiego anime jest ta sygna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Odpowiem że Z tego samego co avatar. Mekakucity actors /Kagerou project Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Zaaplikuję ci trochę wzbogaconego uranu, to pomoże ci pamiętać o pytaniu z zasad. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Po co zadawać w kółko to samo pytanie, nah. Zmienię ci imię. Jak mus to mus - co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Zmienię Ci ten kolor z czerwonego na niebieski. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? (Takie zasady.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Rozstrzelam za dezercje. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Buła na twarz Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Wsadzę Cię do piosenki Änglar i zobaczysz, co po części mam w swojej głowie. Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 (edytowany) Krzyknę tak głośno jak tylko mogę wprost do ucha BANZAAAAAAAAAAAAAAAI!!!!! Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Edytowano Wrzesień 22, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Usiądę i zapytam, dlaczego pani zabiła mecenasa Wolskiego. Wtedy mi odpowiesz, że to nie ta sprawa, a ja walnę kolejną setkę. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Siądę z tobą przy stole i wytłumaczę, że nie każdy problem można rozwiązać za pomocą broni palnej i przemocy Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Wyjmę z tego samolotu Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Wrzucę do studni. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Wepchnę do studni z której właśnie udało mi się wydostać Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Wyczochram tą grzywę. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Wezmę cię do fryzjera. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 (edytowany) Poczęstuję herbatką Co mi zrobisz jak mnie złapiesz Edytowano Wrzesień 26, 2016 przez Cassidy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Poczęstuję ciastkami z cyjankiem. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Podzielę się rozpuszczalnikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Odprowadzę Cię do domu. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 Podaruję kotka i odeślę z nim do domu, tak. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 (I to ja Ciebie irytuję? Hm... ciekawe , ale za kota podziękuję.) Dam Ci bilet ukazujący, że możesz jeździć bezpłatnie do końca życia po Equestrii. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się