Lemuur Napisano Luty 25, 2012 Share Napisano Luty 25, 2012 Eee... Akurat w całym Elfen Lied kojarzę jedną śmierć małej, bezbronnej dziewczynki, w dodatku w retrospekcji . No ale chora brutalność jest, choć samo anime nawet mi się podobało, poza kilkoma wkurzającymi postaciami... Link do komentarza
Vanadiss Napisano Luty 26, 2012 Autor Share Napisano Luty 26, 2012 Elfen Lied jest dość specyficzne, gdyż owszem, jest nieco na siłę Gore, aczkolwiek paCZając nań z innej strony, to jest to nawet średnie Anime... Lecz mimo wszystko soundtrack powala na kolana... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2QLP4DCcOZA Link do komentarza
Lemuur Napisano Luty 26, 2012 Share Napisano Luty 26, 2012 Może nie powala na kolana, ale soundtrack jest na prawdę dobry . Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Naruto & Naruto Shippuuden - i love this oglądam każdy najnowszy odcinek nawet filery Yaiba - odjazd na Maxa przez 3 miesiące latałem z mieczem po parku z kumplami Dragon Ball -obejrzałem wszystkie serie kilka razy... pod koniec płakałem iż wszystko się skończyło... nie chce myśleć jak będę ryczał gdy skończy się naruto Fairy tail - dopiero zaczynam ale niezłe, lubię klimaty z magami. Slayers - niesamowite, jedna z pierwszych anime jakie oglądałem nawet nie wiedząc o tym iż to anime XD Link do komentarza
Akira Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 A więc moja lista jest następująca: -Naruto(zabiję autora za to że to spartolił) -Pokemon -Dragonball -Trochę Bleach -Erementar Gerad:* -Część Elven Lied -Zero no Tsukaima Niestety nie mam jak oglądać bo moi starzy są przeciw "bajeczkom dla dzieci" -Higurashi No Naku Koro Ni (Lemuur zadowolony?) Link do komentarza
Sliver Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Jeśli są przeciw bajeczkom dla dzieci dobrze jest ich zapoznać z jakimiś dobrymi tytułami. I wcale nie mówię tutaj o horrorach typu slasher, czy też innych jakże "dorosłych" rzeczach. Polecam Clannad oba sezony, czy Aoi Bungaku Series, na pewno po obejrzeniu zmienią zdanie, że jest to dla dzieci. Link do komentarza
Akira Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Wątpie... Ile byś im nie puścił to nie zmieniają zdania... Chociaż jakbym tatuśkowi puścił jakiegoś ostrego Hentai:P A te anime które mi poleciłeś obejrzę jak tylko będę mógł Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 A więc moja lista jest następująca: -Naruto(zabiję autora za to że to spartolił) -Pokemon -Dragonball -Trochę Bleach -Erementar Gerad:* -Część Elven Lied -Zero no Tsukaima Niestety nie mam jak oglądać bo moi starzy są przeciw "bajeczkom dla dzieci" Jak mogłeś zapomnieć o HIGURASHI?! Link do komentarza
Akira Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Teraz zadowolony ty stara zrzędo;P Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 No... powiedzmy, choć mógłbyś się za to wziąść na poważnie Link do komentarza
Akira Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Sorry ale nie pamiętam wszystkich tytułów i nie wszystkie anime obejrzałem na tyle by je jakoś szczególnie lubić, jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę Link do komentarza
Vanadiss Napisano Marzec 3, 2012 Autor Share Napisano Marzec 3, 2012 Zapomniał o Higurashi? Co sądzi o tym Shion Sonozaki: Link do komentarza
Avro Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 http://myanimelist.net/profile/Avro 75 dni obejrzanego anime to już trochę jest Jak na razie moim ulubionym anime jest Katekyo Hitman Reborn Link do komentarza
Sliver Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Nareszcie na forum ktoś z większym doświadczeniem niż ja w oglądaniu. Jeśli chcesz to możemy powymieniać się sugestiami do oglądania Dam Ci inva do przyjaciół na MAL'u. Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Wcześniej nie wiedziałem o MALu xD, no ale wypatrzyłem w temacie, założyłem, tak więc oto moja lista: http://myanimelist.net/animelist/Lemuur ( Od razu ostrzegam, że dość surowo oceniam xD ) Link do komentarza
Avro Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Wow Lemuur oglądałeś Inuyashe Link do komentarza
Akira Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Mamo a Vanadiss i Shion mi grożą. Inuyashę też oglądałem nawet z Lemuurem:P niestety nie dane było mi skończyć Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Ja skończyłem, nawet Kanketsu-hen dorwałem . Jedyny tasiemiec poza Naruto, jaki wciągnął mnie na tyle, żeby skończyć . Link do komentarza
Avro Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Skoro trochę wieje nudą to polecę kilka tytułów -5 centimeters Per Second (fajny film, z lekka o miłości) -Katekyo Hitman Reborn- Moje ulubione anime, shounen -Zettai Shounen Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 To ja też czymś zarzucę xD: Filmów niewiele widziałem, ale jeden z pewnością mogę polecić: "Suzumiya Haruhi no shôshitsu". Polecam również "Mind Game" dla zwolenników kina eksperymentalnego. Z seriali, tych mniej popularnych mogę polecić: - "Another" - coś w stylu horroru, choć raczej "tajemnice". Świetny klimat, jakoś kojarzy mi się z Higurashi xD. - "Dog Days" - niesamowicie przyjemne anime w klimatach fantasy/komedii. Link do komentarza
Avro Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Mam pytanie do użytkowników MAL - Jak ustawić swoje własne tła dla list? Link do komentarza
Sliver Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 @Up: W ustawieniach listy, na forum są poradniki, ale po angielsku niestety. Ciekawy artykuł z którego można się trochę pośmiać: http://img99.imageshack.us/img99/7219/e7xao6.jpg Link do komentarza
Avro Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Język nie będzie problemem, dzięki. Co do artykułu - idioci są wszędzie, w prasie widać że też. Link do komentarza
Sliver Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 To tylko okrojona wersja artykułu z interii bodajże, gdzie obie strony medalu były przedstawione. Ale pismaki musiały tylko te negatywne wybrać, inaczej by się nie sprzedało. Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Co do artykułu... kolejna zacna dawka bzdur . Link do komentarza
Recommended Posts