Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Witam mam na imię Andrzej,mam 18 lat w fandomie jestem od ponad 2 tygodni jestem szczęśliwy że postanowiłem oglądać mlp bo ta decyzja mnie odmieniła jestem samotnikiem mam mało znajomych i sporo zmartwień głównie zdrowotnych a mlp pokazało mi jak mogę się cieszyc życiem i sytuacjami dnia codziennego np: zabawa z kotkiem (to akurat zasługa fluttershy bo też jestem miłośnikiem zwierząt ) jakiś czas temu NIC mnie nie cieszyło,popadalem w depresję od codziennej rutyny dom,praca,dom,praca więc dla rozrywki oglądałem filmy na yt i znalazłem film o bronies a dokładniej wywiad z nimi zachęciło mnie to i tak się zaczęło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Mamy tyle wspólnego TAK w ogóle to witaj :-DDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Siema ziomek Wielu ludzi ogląda MLP żeby zwalczyć deprechę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Witam, życze miłego czasu spędzonego tutaj Czym się interesujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Zrobię tylko kopiuj wklej mojego powitania dla bronies... Dobra mam. Cytuj Bry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Witaj. Mam nadzieje że będziesz przyjemnie spędzać czas na forum wśród fanów kucy. Tymczasem mam parę pytań do Ciebie: 1) Twój ulubiony kuc? 2) Czym się interesujesz? 3) Rysujesz? 4) Twoje hobby/zainteresowania? 5) Luna czy Celestia? 6) Twój ulubiony odcinek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Wyczuwam tutaj przypadek statystyczny Siema mordo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 9, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2016 7 godzin temu Chip napisał: Witaj. Mam nadzieje że będziesz przyjemnie spędzać czas na forum wśród fanów kucy. Tymczasem mam parę pytań do Ciebie: 1) Twój ulubiony kuc? 2) Czym się interesujesz? 3) Rysujesz? 4) Twoje hobby/zainteresowania? 5) Luna czy Celestia? 6) Twój ulubiony odcinek? 1: fluttershy ^^ 2:filmami 3:lubię ale nie umiem 4:głównie horrory z lat 70/80 lubię siem zgłębiać w ich historie jak powstawaly,o aktorach co nieco wiedzieć 5:jak mam wybierać to Luna bo celestia jest niszczycielskie uczuć zazwyczaj ma same złe wiadomości dla twilight i w ff wszystko się przez nią sypie np: Koma albo mld 6:"Fluttershy ma głos" piękny odcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 9, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2016 7 godzin temu Patutu napisał: Witam, życze miłego czasu spędzonego tutaj Czym się interesujesz? Filmami głównie horroramimzmlat 70/80 zlota era kaset VHS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Siemaneczko! Życzę miłej zabawy na forum! Jakby ci się nudziło, pisz śmiało na pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Witam serdecznie. Jakiej muzyki słuchasz? Życzę Ci miłej zabawy na forum I nie pisz posta pod postem, taka mała rada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 (edytowany) Witamy Cię w naszym grajdołku dla psychicznie chorych ^^ Tradycyjnie parę pytanek ^^ : 1 Kto jest najlepszym kucykiem i dlaczego jest nim Pinkie Pie ? 2 Oglądasz MLP z polskim dubbingiem czy z napisami ? 3 Który sezon jest według Ciebie najlepszy ? 4 Co sądzisz o EG ? 5 Podaj mie ten wihajster. Baw się dobrze na forum i nie zapominaj dobrze się bawić ! Czy wspomniałem byś dobrze się bawił ? Edytowano Wrzesień 9, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Witaj na forum!!! Baw się dobrze i poznaj dużo ludzi! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Szanujemy tutaj Andżejów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 9, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2016 4 godziny temu Vezz napisał: Witamy Cię w naszym grajdołku dla psychicznie chorych ^^ Tradycyjnie parę pytanek ^^ : 1 Kto jest najlepszym kucykiem i dlaczego jest nim Pinkie Pie ? 2 Oglądasz MLP z polskim dubbingiem czy z napisami ? 3 Który sezon jest według Ciebie najlepszy ? 4 Co sądzisz o EG ? 5 Podaj mie ten wihajster. Baw się dobrze na forum i nie zapominaj dobrze się bawić ! Czy wspomniałem byś dobrze się bawił ? 1) lubię Pinkie Pie jej optymizm jest psychiczny ale moja ulubienica jest Fluttershy za charakter i na tak samo kocham zwierzęta mam mojego kotka puchatka zachowuje się jak Opal Rarity bo często mnie drapiemale i tak jest kochany bo jest mięciutki i puchaty robi mi za poduche ^^ 2)lepsze z dubbingiem ale 6 sezon w większości z napisami więc trzeba lubić to co się ma 3)pierwszy bo tam się wszystko zaczyna 4)EG tylko pierwsza część oglądałem jakoś nie przypadło do gustu mane 6 jako ludzie nieeeeee bo nie moga pokazywać w czym są dobre np: Rainbow nie ma jak latac 5) nie dam bo jet MÓJ,MÓÓÓÓÓJ HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman WK Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Cześć kolego! Też jestem w miarę świeży ale co tam. 1. Twój ulubiony czarny charakter? 2. Jaką postać najmniej lubisz? 3. Lubisz historię? To tyle. Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 10, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2016 53 minuty temu Hetman WK napisał: Cześć kolego! Też jestem w miarę świeży ale co tam. 1. Twój ulubiony czarny charakter? 2. Jaką postać najmniej lubisz? 3. Lubisz historię? To tyle. Baw się dobrze. Witam 1)hmmm Princessa Chrysalis mogła by się częściej pokazywać bo świetnie wygląda te podziurawione kopyta 2)Rainbow Dash za ciągle przechowalnie się były momenty ze nery puszczamy od słuchania jaka to ona jest wspaniała 3)tylko II wojnę światową i jej ciemne strony eksperymenty hitlerowców, Japończyków na chińskich wiezniach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman WK Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 1 minutę temu UziBass napisał: 3)tylko II wojnę światową i jej ciemne strony eksperymenty hitlerowców, Japończyków na chińskich wiezniach Zaczynam się ciebie bać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 10, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2016 To dlatego że lubię horrory heh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 (edytowany) Cześć Skoro lubisz 2 Wojnę na pewno odp na jedno pytanie (Chyba że chcesz więcej z WW2 ale te już będą bardziej skomplikowane ;P) Kogo mam na avku? Z tymi eksperymentami na ludziach Zwycięzcy piszą historię. Sprawdź Ruskie i Amerykańskie eksperymenty i spójrz na temat obiektywnie Nie usprawiedliwiam niemców u japończyków oczywiście ale znać cała prawdę a nie tylko to co powiedzą amerykanie w telewizji Edytowano Wrzesień 10, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gad Napisano Wrzesień 11, 2016 Share Napisano Wrzesień 11, 2016 Witam na tonącym pokładzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Witaj, jak się masz~ ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się