Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 jego avek przywodzi mi na myśl zapach prochu strzelniczego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Te oczy mi przypominają, że o czymś zapomniałem. A tak... MATMA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 ostatecznie przypomniał sobie i przekonał się do matmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 (Nie nadal się do niej nie przekonałem. :( ) Fajnie się z nim spędza czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Jest w miarę tolerancyjny. Wyjątkową masz cierpliwość skoro mnie nie lubisz, a zachowujesz się jakbyś miał ze mną dobre relacje. Szanuję cię za to, ziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 mimo nieuzasadnionego hejtu na niego, trzyma fason Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Jest jednym z najlepszych userów na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 10 godzin temu Zirathel napisał: zachowuję się jakbym miał z tobą dobre relacje? Gdzie? Jak? Kiedy?) @Zirathel Meh, po prostu nie hejtujesz mnie na każdym kroku. Jak, gdyby nigdy nic. Serio. #PotwierdzoneInfo Jest szpoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 @Zirathel I za to szanuję. Zapewne jak podam wirtualną rękę na zgodę, może być różnie, ale niech zostanie jak jest narazie. Ma fajny avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Ma celne uwagi na temat wielu rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Lubi wojaczke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Ma wyróżniający się avatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 słodzi niczym cukier kryształ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuco fan Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Wygląda na bardzo miłą osobę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Jest fanem kuców i wydaje się być spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Jest jednym z bardziej szanowanych offtopowiczów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Lubi vampi baty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 fajnie się patrzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Ma uroczy avatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 czy to noc czy dzień, zawsze jest na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Nocny Marek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Nic mu nie umknie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuco fan Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Najwyraźniej lubi czerwień tak jak ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Lubi czerwień, więc szanuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 szanuje innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się