ATIMKOS Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Więc tak, witam wszystkich po jakiś ponad 4 latach od czasu jak założyłem profil na tym forum (DOŁĄCZONO 10 sie 2012). Mam 30 lat i jestem z Warszawy. Na forum trafiłem szukając informacji o MLP: Fighting is magic. I nie wiem co tu jeszcze by napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Wtiamy znowu mam nadzieję że znwu poczujesz sie tu jak w domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Witamy nowego starego użytkownika na forum, który nawet przede mną zdążył napisać post powitalny. Jednak lepiej późno niż wcale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 58 minut temu ATIMKOS napisał: Więc tak, witam wszystkich po jakiś ponad 4 latach od czasu jak założyłem profil na tym forum (DOŁĄCZONO 10 sie 2012). Mam 30 lat i jestem z Warszawy. Na forum trafiłem szukając informacji o MLP: Fighting is magic. I nie wiem co tu jeszcze by napisać Wygląda na to że Soli zapoczątkował jakiś różaniec przywitań po 4 latach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Witamy ponownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 No siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Siemanko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Ale ty jesteś stary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 27, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Właśnie teraz 1stChoice napisał: Ale ty jesteś stary. Wiem, pora umierać :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 16 minut temu ATIMKOS napisał: Wiem, pora umierać :( Mogę w tym pomóc heh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 28, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2016 13 godziny temu UziBass napisał: Mogę w tym pomóc heh Dziękuję, poczekam na śmierć naturalną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Hei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 2016-09-27 at 23:25 1stChoice napisał: Ale ty jesteś stary. Najlepsze powitanie jakie Hehesz kiedykolwiek widział. Ta głębia... Piękne, naprawdę piękne :') Witaj na forum "Staruszku". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się