Simplistic Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Menażka (ahhh te wypady!!) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Imigranci zmierzający do Elizjum (dziwne skojarzenie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Fururystyka Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 roślina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Pnącza atmosferyczne(rosną na obrzeżu atmosfery ziemskiej. Są z takiego jednego opowiadania, kto czytał ten ten wie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Bimber z pnącza atmosferycznego (Bo czemu nie miało by mieć owoców, które ktoś może zebrać.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Ostra bania po tym bimbrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Kac morderca, co nie ma serca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Woda Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 @UPUP owoce tego pnącza wyglądają jak wielkie kasztany(jakieś 0.5 metra średnicy), spadając na ziemie wybierają skupiska ludzi(specjalnie), po zetknięciu z ziemią wybuchają malutkimi pestkami(?) które wnikają w ciało(człowieka) i powoli zamieniają w drzewopodobne coś. Nie chciałbyś nawet dotknąć tego a co dopiero wytwarzać z niego bimber roślina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Oj tam szczegół, jak to mawia przysłowie "Rezerwiści to specjaliści, pędzą bimber nawet z liści." więc ja nie widzę problemu, dla chcącego nic trudnego Wegetarianin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Królik ( co ja, królik, żeby sałatę wcinać? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Dubeltówka na ramieniu, pasztet zrobisz Pani Gieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 (edytowany) "włedny kłulik!" Myśliwy występujący obok królika Baksa Edytowano Lipiec 28, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Rechot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Doktor Hainz Dundersztyc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Dziobak w kapeluszu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 (edytowany) Agencja S.H.E.E.P. Edytowano Lipiec 28, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Umbrella (z resident evil) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 (edytowany) Aperture Science(każdy chyba zna ich warunki pracy ) Edytowano Lipiec 28, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Tajwański garaż Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 (edytowany) @UP nawet w tajwańskim garażu lepiej traktują pracowników " – dla tych co mieli testować wszczepianie DNA modliszek, mam dobrą i złą wiadomość: zła jest taka że jesteśmy atakowani przez armię modliszek mutantów, a dobra że mamy dla was nowy eksperyment, wejźcie broń i podąrzajcie za żółtą linią!" Motocykl Edytowano Lipiec 28, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszka Heretyk Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Jazda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Kawaleria zaciężna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Drużyna (państwo mieszka I ) Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się