BiP Napisano Październik 8, 2019 Autor Share Napisano Październik 8, 2019 Ok, następne pytanie zatem. Kiedy CMC miały problem z mapą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 27, 2019 Autor Share Napisano Październik 27, 2019 Nikt, nie kojarzy? Jeden z nowszych sezonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Spoiler Może chodzi o sezon 8 i odcinek 6 ''W wodzie czy na lądzie?'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 24, 2019 Autor Share Napisano Listopad 24, 2019 Dnia 27.10.2019 o 22:14, Starlight Sparkle napisał: Ukryj treść Może chodzi o sezon 8 i odcinek 6 ''W wodzie czy na lądzie?'' Niestety nie ten odcinek... To był nieco nowszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 24, 2019 Share Napisano Listopad 24, 2019 Spoiler Jedyne co mi się kojarzy z jakąś mapą i CMC to pewien moment z odcinka czwartego sezonu szóstego ("On your marks"). Apple Bloom przygotowała mapę zaraz po tym jak zdobyły swoje znaczki. Mapa (jeśli można ją tak nazwać...) ta miała chyba im służyć podczas ich wędrówek w celu pomocy kucykom bez znaczków. Jednak Sweetie Belle nie chciała żadnych wypraw twierdząc, że Rarity nie pozwoli jej na wyjazdy. Ot, i "problem z mapą" Innego pomysłu nie mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 22, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2019 Mogę to uznać, choć nie o ten odcinek mi chodziło, nie mniej podaję kolejne pytanie. Która z CMC, powiedziała "a może zwyczajnie dałyśmy ciała"? Można też dodatkowo podać odcinek lub sytuację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 4, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2020 Nikt nie zna odcinka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 1, 2020 Autor Share Napisano Luty 1, 2020 Ok, kolejne pytanie... Kiedy i dlaczego CMC się rozstały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 1, 2020 Share Napisano Luty 1, 2020 (edytowany) Spoiler Pewnie chodzi o odcinek pt. "On Your Marks" (początek sezonu szóstego), w którym to nasze małe przyjaciółki nie bardzo wiedziały, co robić dalej po otrzymaniu własnych znaczków. Ustaliły więc, że każda pójdzie w swoją stronę i będzie robić to, na co ma akurat ochotę... co się (jak zwykle) negatywnie odbiło na psychice biednej Apple Bloom... choć w sumie można podpiąć pod (chwilowe) "rozstanie" tak jeszcze ze 2-3 odcinki z CMC. ... W sumie to mam małą prośbę - jak nikt nie zgadnie odcinka/o jaką rzecz dokładnie pytasz (jak 2 przykłady powyżej), to czy możesz wówczas podać odpowiedź, gdy pytasz już o następną rzecz? Edytowano Luty 1, 2020 przez Youkai20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 1, 2020 Autor Share Napisano Luty 1, 2020 5 godzin temu, Youkai20 napisał: W sumie to mam małą prośbę - jak nikt nie zgadnie odcinka/o jaką rzecz dokładnie pytasz (jak 2 przykłady powyżej), to czy możesz wówczas podać odpowiedź, gdy pytasz już o następną rzecz? Mógłbym, ale wówczas sam sobie strzelę samobója, niwelując pytanie, które mogę zawsze użyć ponownie kilka pytań później. Nie mniej mogę podawać odp. jak nikt nie zgadnie... Lub dawać więcej podpowiedzi... Odp brzmi... Scootaloo, gdy nie udało im się zdobyć znaczka dla Gabby. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 23, 2020 Autor Share Napisano Luty 23, 2020 Ok, nowe pytanie. Kto udawał Apple Bloom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 23, 2020 Share Napisano Luty 23, 2020 Spoiler Zarówno Sweetie Belle jak i Scootaloo, w odcinku "z chimerą". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 25, 2020 Autor Share Napisano Luty 25, 2020 Tak jest. Ok, nowe pytanko.. Kiedy dwie członkinie CMC, chowały się pod parasolem, gdy jedna z nich zaczęła płakać? I kto wówczas płakał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 9, 2020 Autor Share Napisano Maj 9, 2020 Tak jest. W jakim miejscu, jedna z CMC łaskotała smoka piórkiem i dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Maj 9, 2020 Share Napisano Maj 9, 2020 Spoiler Uuuuu, powiem szczerze, że nie mam pojęcia.... a nie chce mi się szperać po wiki, to sobie strzelę. No więc: Myślę, że była to Scootaloo w... yyy... jednym z odcinków z nią i Spikiem (Tak sobie strzelę - Just for Sidekicks? Choć może i w ogóle nie było tam Ligi?). A dlaczego? Heh... bo jest wredną cholerą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 17, 2020 Autor Share Napisano Maj 17, 2020 Druga odp. poprawna. Ok następne pytanie. Dlaczego Apple Bloom zdenerwowała się na swoją siostrę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 17, 2020 Share Napisano Maj 17, 2020 Spoiler Dlatego że jest czasem zbyt opiekuńcza w stosunku do co ją wkurzyło jeden raz tak bardzo, że dziewczynki wymyśli fortel ze wstążką i podmianą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Maj 17, 2020 Share Napisano Maj 17, 2020 U, jak szybko coś nowego... ładnie. Spoiler Oczywiście za to, że Applejack traktowała ją tak, jakby miała członki ze szkła i była, nie przymierzając, opóźniona w rozwoju. Rzecz się działa w niezbyt lubianym przeze mnie odcinku o nazwie „Somepony to Watch Over Me”. Przy okazji podzielę się zabawnym screenem, którego znalazłem gdzieś w przepastnych czeluściach folderu, w którym trzymam pliki na właśnie takie okazje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 22, 2020 Autor Share Napisano Maj 22, 2020 Tak jest. Ok kolejne pytanie. Ile razy CMC było na basenie i z kim one były? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 30, 2020 Autor Share Napisano Maj 30, 2020 Tak jest. Kogo przedstawiał rysunek Sweetie Belle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 11, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Tak jest. W ilu odcinkach Rarity żuła gumę i w jakich okolicznościach to było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2020 Nikt nie kojarzy tej sceny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 10, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2020 Tak. Co Apple Bloom rozbiła rakietą do tenisa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 31, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2020 Tak jest. Kto narzucił zmianę układu, prezentacji flagi i dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 1, 2020 Autor Share Napisano Październik 1, 2020 Tak jest. Kto chciał powiedzieć starszemu kucykowi o zachowaniu Babs? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts