Prlixu Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Dzień doberek boberek, witam się ja oraz wasza Rarity. Od pewnego czasu, razem z Rarity przypominaliśmy sobie jest najbardziej pamiętne kwestie, takie jak: Oh... it is ON!. Jesteśmy bardzo ciekawi jakie kwestie najbardziej zapamiętaliście, bo np. bardzo was rozśmieszyły, bądź lubicie je z innego powodu. Oh, tak! Bardzo chętnie przypomnę sobie moje "stare" kwestie . Jestem naprawdę ciekawa, jak bardzo mnie znacie. Moje kwestie możecie publikować w postaci zwykłych cytatów, lub jeśli chcecie możecie publikować w formie napisów pod obrazkiem. Nie ma znaczenia, czy jest to kwestia angielska lub polska. Pozdrawiam was ja, oraz mój partner Prlixu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Odcinek: "Dragon Quest" Rarity w obronie Spike'a: "Fighting's not really my thing, I'm more into fashion, but I'll rip you to pieces if you touch one scale on his cute little head!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Rarity w "Zerowej lekcji": - Ze wszystkich najgorszych nieszczęść TO! JEST! NAJGORSZE! NA ŚWIECIE! - O rety, ale panikara. *odchrząknięcie* Niemal taka, jak ja. (Pamiętacie, o kim to było?) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Mój ulubiony to chyba ten, który mam obecnie w sygnaturze. „To zbrodnia przeciwko dobremu stylowi i ja nie mogę tego tak zostawić!” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midori Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 18.11.2016 at 16:03 Gość napisał: Rarity w "Zerowej lekcji": - Ze wszystkich najgorszych nieszczęść TO! JEST! NAJGORSZE! NA ŚWIECIE! - O rety, ale panikara. *odchrząknięcie* Niemal taka, jak ja. (Pamiętacie, o kim to było?) O Twilight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 "The Saddle Row Review" Rarity: dzisiejsze źrebaki słuchają tej pseudomuzyki zdecydowanie za głośno i za to wyczucie estetyki pokochałem tę postać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starlight Sparkle Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Sposób na zaklęcie Rarity: Och! Ojej, co to był za straszny koszmar! Nie, koszmar wciąż trwa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts