Gość BrainDev Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Cześć wszystkim Mam na imię Paweł, mam 20 lat, studiuję informatykę na pierwszym roku, interesuję się komputerami (zarówno sprzęt, jak i oprogramowanie), kocham matematykę Jestem z województwa śląskiego. Kucyki mnie wciągnęły od kilku dni, więc można powiedzieć, że jestem w tym temacie całkiem świeży Moją ulubioną postacią jest Twilight Sparkle, ponieważ lubię "mózgi" ale lubię też Fluttershy, bo trochę mnie przypomina Ogólnie bardzo mi się spodobał ten serial Jestem trochę skrytą osobą, więc to tyle ode mnie A zatem witajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Pozdrawia 19-letni Paweł z pierwszego roku informatyki z województwa śląskiego co uwielbia Twilight Sparkle. Trochę spóźniony na kucową imprezę widzę jak od kilku dni oglądasz ^^ Ale witamy na pokładzie i miłego pobytu na forum ptysiaczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Dziękuję Wam za tak miłe powitanie i również mam nadzieję, że spędzę na tym forum miłe chwile Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 (edytowany) Siemka Baw się dobrze Edytowano Listopad 26, 2016 przez Rainbow Twister 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 godzinę temu Rainbow Twister napisał: Baw się dobrze Podpinam się, Pawle Wszystkiego miłego, oraz NIE pożarcia na studiach... Bo rożnie ludzie na Broniaków reagują. Ale jeśli masz wkoło tolerancyjnych ludzi/przyjaciół, to nie ma się czego wstydzić/bać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Witaj. Przy okazji możesz się zapisać ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Witaj na forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 2 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: Podpinam się, Pawle Wszystkiego miłego, oraz NIE pożarcia na studiach... Bo rożnie ludzie na Broniaków reagują. Ale jeśli masz wkoło tolerancyjnych ludzi/przyjaciół, to nie ma się czego wstydzić/bać Dzięki :-) jedyne, co mnie pożera na studiach, to programowanie w języku Java, ale poradzę sobie :-) co do przyjaciół, to nie bardzo ich mam, co prawda gadamy na uczelni i pracujemy razem nad zadaniami, ale poza uczelnią kontakt jest trochę ograniczony (na Facebooku piszę z grupą wtedy, gdy trzeba coś się zapytać, albo coś podpowiedzieć, albo jak da się jakiś suchar zarzucić), dziewczyny też nie mam, mam parę internetowych znajomości, które też się rozsypują. Bardzo lubię się uczyć, nie chodzę na imprezy, nie piję i nie palę. Może trochę nudny jestem, ale jaki to by był świat, gdyby każdy nie był sobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Witam, życzę miłego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się