Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Oitsimel napisał: I gratulacje wbicia magicznej liczby postów! A dziękuję dziękuję Biedny Zirathel, może on nie chciał być Chłopcem, a go tak nazywacie :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Biedny Zirathel, może on nie chciał być Chłopcem, a go tak nazywacie :c Czyli mówisz, że chciał być dziewczynką? Przepraszam, nie wiedziałem :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: A dziękuję dziękuję Biedny Zirathel, może on nie chciał być Chłopcem, a go tak nazywacie :c Dla mnie zawsze będzie Towarzyszem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Czyli mówisz, że chciał być dziewczynką? Przepraszam, nie wiedziałem :c No nie wiem no :c Ale mówi, żeby go chłopcem nie nazywać :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: No nie wiem no :c Ale mówi, żeby go chłopcem nie nazywać :c To od teraz będę nazywał go dziewczynką. @Zirathel Co tam, dziewczynko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 masz tu na pociechę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 O czym by tu napisać, o czym by tu napisać, Zirathelowi brakuje tylko 2 postów, hmm... A tak, dostałem dzisiaj wspaniałą pizzę: mięso z mięsem, do tego trochę mięsa, a na posypkę mięso. Dodaliśmy jeszcze trochę osobiście zrobionej cebuli, ale mam wyrzuty sumienia, czy to nie było czasem zbyt wegetariańskie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: To od teraz będę nazywał go dziewczynką. @Zirathel Co tam, dziewczynko? Onie tylko nie to On nie może być dziewczynką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 @Skoniu oczywiście to mięcho to konina? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Onie tylko nie to On nie może być dziewczynką Dlaczego nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 bo ma brodę i wonsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Dlaczego nie? Bo...No bo nie , no Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Skoro nie chłopiec, to dziewczynka. Innej opcji nie widzę. Chyba, że gołąb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Chip napisał: @Skoniu oczywiście to mięcho to konina? Był tam kabanos, a kabanosy można zrobić z konia, więc wykluczyć się nie da Btw kabanosy z konia pyszne są, kiedyś jadłem i bardzo polecam! Jeeeeeej, plan na noc wykonany, można iść spać! Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 tego jeszcze brakowało żeby w fandomie pożeracz pastelowych kucyków się znalazł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ja nie istnieje Może to i lepiej Onienie, chłopcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ja nie istnieje Może to i lepiej Zdecydowanie, chłopcodziewczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 jesz ciastka więc jesteś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: tego jeszcze brakowało żeby w fandomie pożeracz pastelowych kucyków się znalazł Ej no, mój pierwszy OC to batpony, a niektórzy autorzy piszą, że mogą one jeść mięso więc... Wy ksenofoby i rasiści!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Zdecydowanie, chłopcodziewczynko AAA Chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: AAA Chłopczynko A nie lepiej po prostu chłopczyca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Skoniu napisał: A nie lepiej po prostu chłopczyca? Chłopczynka brzmi bardziej kałajii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: AAA Chłopczynko Aww, trafiliśmy w gust widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Zirathel ma 303 posty i nadal 2 kropki Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Cassidy napisał: Chłopczynka brzmi bardziej kałajii To może pajkos leány? To dopiero legitne jest! Szlag, teoria obalona, a do 400 chyba tej nocy nie dociągniemy... Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts