Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) To ja wykorzystam tę chwilę nieuwagi i odpowiem niespodziewanym ostrzałem ze swojego tajnego bunkra! Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Najwyraźniej ruskie armaty na Skonia działają mocniej niż kac 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 3 minuty temu Zirathel napisał: Grrrr Bo zasłużyłeś Byłem grzeczny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Uważaj żebyś siebie nie zbombardował Nie ma strachu, sowiecka myśl techniczna jest niezawodna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Skoniu napisał: Nie ma strachu, sowiecka myśl techniczna jest niezawodna! racja... normy materiałowe mają z konkretnym zapasem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Patrzcie jak się chłopczynka uroczo denerwuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 2 minuty temu Zirathel napisał: Już możesz sobie kwatere na cmentarzu wybierać sowietom nie urządza się pochówku bo oni "zchodzą" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Waryate napisał: Patrzcie jak się chłopczynka uroczo denerwuje! Tylko nagrać i już widzę te nagłówki wszędzie ,,Urocza chłopczynka warczy na przechodniów +12 [ZOBACZ VIDEO]" Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Wykrakałeś teraz Już możesz sobie kwatere na cmentarzu wybierać Właśnie teraz Chip napisał: racja... normy materiałowe mają z konkretnym zapasem Wrócimy do tej sprawy jutro, jak mi dowiozą amunicję. Tymczasem dobranoc Towarzysze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: Tylko nagrać i już widzę te nagłówki wszędzie ,,Urocza chłopczynka warczy na przechodniów +12 [ZOBACZ VIDEO]" To nagrywaj, w fakcie za coś takiego miałabyś stronę tytułową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Skoniu napisał: Wrócimy do tej sprawy jutro, jak mi dowiozą amunicję. Tymczasem dobranoc Towarzysze! co znów ja?! Towarzyszu, a jak u was z teologią się sprawy mają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: To nagrywaj, w fakcie za coś takiego miałabyś stronę tytułową Zdobędę fotki to będą jakieś plakaty do Bravo czy innego shitu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Pomysł na biznes już jest. Teraz tylko przekupić chłopczynkę muffinkami i można kreować idolkę na wzór tych z hin XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie ma żadnego nagrywania *podchodzi z kamerą i czeka aż zrobi coś uroczego* @Waryate Z nim to nie tak łatwo, skubany się nie przekupi, a jak się uda to myślę co by go nie wdziać w kiecke Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Do eet! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Okah, wystarczy go teraz złapać *podaje siatkę na motyle* masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 @Zirathel jak będą Cię chcieli nagrywać to naparzaj tak: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Noc się kończy, zaraz zniknę Kiecki nie ma, nic nie zrobię Nie ładnie tak znikać w środku zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Noc się kończy, zaraz zniknę Kiecki nie ma, nic nie zrobię Nawet nie zarymujesz, chłopczynko? Patrz, mam tu siatkę na motyle, jak się nie będziesz wiercić, to może Cię nią nie połamię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 A spróbuj ino Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Zaraz ja tobie połamię Siatkę To nie moja, lepiej uważaj chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 DOBRA NIE BIJ *chowa się pod stołem* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Co tak nagle? Zostałem sam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Co tak nagle? Zostałem sam? Nie mogę narażać się na jego gniew D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Nie mogę narażać się na jego gniew D: mądra decyzja młody padawanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts