Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 W ogóle to wygrałam bo najwięcej jest białego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Ciemniejsza wersja pojawi się za kilka dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 I znalazłam wszystkie easter eggi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 A to dlaczego? Kek, Horo bije uszami kółko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Wszyscy siedzą na czarnym, a jak ktoś ładny biały zrobi to potem im za jasno >:C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Zawsze siedziałam na jasnym, bo czarny był brzydko zrobiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Zawsze siedziałam na czarnym, bo jasny był za jasny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Niewątpliwą zaletą czarnego było to, że był ciemny. To bardzo ważne, można było mu wybaczyć, że był niedorobiony ^^ Ciekawostka: z ludźmi jest całkiem na odwrót 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Niewątpliwą zaletą czarnego było to, że był ciemny. To bardzo ważne, można było mu wybaczyć, że był niedorobiony ^^ Ciekawostka: z ludźmi jest całkiem na odwrót XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to było dobre 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 @Zirathel możesz przywrócić stary. Na dole forum masz "styl". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Czegoś tu w sumie nie rozumiem. Mnie jasne tło nigdy nie raziło w oczy. Dlatego jak ktoś wpada i mówi, że "wolę czarne bo jasne daje po oczach" to moja mina wygląda tak -> I nie. Zgaszone światło nocą nie ma nic do rzeczy. Wtedy wszystko razi. Nieważne czy tło jasne czy ciemne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Poza tym nie powinno się siedzieć ze zgaszonym światłem przed kompem :C 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Może masz zaprawione w boju oczy. Mnie by nie raziło jakbym np...nosił maskę spawalniczą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 A pojawi się może wersja ciemna? Byłoby świetnie, bo obecny styl dużo bardziej dopracowany od tych starych ale jednak wolę ciemne kolory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Poza tym nie powinno się siedzieć ze zgaszonym światłem przed kompem :C Można zmniejszać jasność ekranu w lapku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 ciemna strona mocy lepsza jednak jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Maniek napisał: A pojawi się może wersja ciemna? Byłoby świetnie, bo obecny styl dużo bardziej dopracowany od tych starych ale jednak wolę ciemne kolory. Przecież Dec pisał o tym parę razy już 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Maniek napisał: A pojawi się może wersja ciemna? Byłoby świetnie, bo obecny styl dużo bardziej dopracowany od tych starych ale jednak wolę ciemne kolory. Pojawi się, mówił. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Staram się go ignorować o ile to możliwe, hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Pojawi się, mówił. Nie mówił, pisał, Ty przychlaście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 Czułam, że tak będzie. Ładny styl, dopracowany, ale "hurr durr" jasny więc be, daj ciemny! @PervKapitan Ja cię na poprzedniej stronie chciałam pozawstydzać i ucieszyć, a tyś to tak olała ;___; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 A może jak pisał to mówił na głos co pisze? Może nie hejtuj mnie tak co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Maniek napisał: Staram się go ignorować o ile to możliwe, hehe To potem nie dziw się, że wychodzisz na dauna Właśnie teraz Uszatka napisał: Ja cię na poprzedniej stronie chciałam pozawstydzać i ucieszyć, a tyś to tak olała ;___; A spadaj ;_______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: A może jak pisał to mówił na głos co pisze? Może nie hejtuj mnie tak co Pokaż ukrytą zawartość Nie mówił, bo stoję za Decem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Ale to tradycja, że jak dajo jasne, to ludzie chcą ciemne. Niewolnictwo już dawno się skończyło przecież :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts