Syrth Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 A mi nic, albo nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 22, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2017 Tak sobie teraz pomyślałam. W tym roku chyba wyjątkowo dużo burz jest, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 A nie wiem, ale nie narzekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 22, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2017 Ja też. Letnie burze to przepiękny cud natury 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 U mnie mogłaby być burza, prąd by wysiadł i fajnie by się książkę czytało. Ale na zewnątrz tylko cicho i ciemno jak nie powiem gdzie, innymi słowy nuda. Jest tak spokojnie, że aż za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 (edytowany) Ja tam lubię burze. Następnego dnia można większe ognisko rozpalić Edytowano Lipiec 23, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 (edytowany) 3 minuty temu, Zirathel napisał: Już byś niewiernych palił Aż mi się przypomniało jak mój znajomy z gimnazjum na ognisku pożegnalnych nadział kiełbaskę na patyk, a potem zaraz po przyłożeniu(?) do ognia mięsiwa, krzyknął co sił w płucach "PŁOŃ HERETYCKA ŚWINIO" ahh stare dobre czasy z przed 3 tygodni Edytowano Lipiec 23, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 (edytowany) 1 minutę temu, Zirathel napisał: Co Będziesz moją kiełbaską? A co potrzebujesz czyjejś kiełbaski? Nie dzięki, od czegoś masz @Patutu? Edytowano Lipiec 23, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Ała aż zabolało ;-; Na emeryture taki młody panocek? Pewnie znowu przedawkował koperek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Ło panie to już grubsza liga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 A tu znowu o jedzeniu, wrrr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Idę sobie coś ugotować Lemi ty zły człowieku ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 Nocny wątek prawie zawsze jest o jedzeniu. To już w sumie taka tradycja, heh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Wróciłem z pizzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, Maffle Fluff napisał: Wróciłem z pizzą Podziel się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 1 minutę temu, Maffle Fluff napisał: Wróciłem z pizzą Okrutnik :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 1 minutę temu, Zirathel napisał: Grubas sam jesteś grubaskiem grubasku ;c Przed chwilą, Uszatka napisał: Podziel się mam tylko jeden kawałek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, Maffle Fluff napisał: sam jesteś grubaskiem grubasku ;c mam tylko jeden kawałek Nie wierzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 (edytowany) 2 minuty temu, Uszatka napisał: Nie wierzę jak tak bardzo ci zależy to zrobię magiczną sztuczkę i z jednego będą dwa Myk magiczna sztuczka trzymaj! Ps.1 Jeden( w sumie już dwa) kawałek pizzy i tyle zazdrości Ps.2 Idę oglądać Dragon Balla więc bywajcie i miłej nocy, oby wam bóg pizzy sprzyjał i zesłał swoje specjały wprost pod wasze buźki (w przypadku zira pulchną buźkę) Edytowano Lipiec 23, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Swoją drogą właśnie sobie przypomniałem o pozostałej karkówce z grilla którą miałem odgrzać, i teraz przez was walczę by jej nie wszamać na noc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Nie, bo będę gr.. Oh, wait Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Przed chwilą, Zirathel napisał: Zrób to. Oboje wiemy że tego chcesz ty to pewnie znowu się ciastami opychasz żarłoczku obłoczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 W nocy jedzenie smakuje lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 (edytowany) Okazało się, że dragon ball za 25 min będzie dopiero ;c Edytowano Lipiec 23, 2017 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 @Maffle Fluff Yay~ Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts