Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Czyli ty mnie nie lubisz bo mi nie wierzysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Czyli ty mnie nie lubisz bo mi nie wierzysz A jak mam wierzyć jak dwie noce temu chciałeś mnie powiesić ? :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 (edited) No bo ja jestem zjebany i trzeba z tym żyć Edited December 31, 2016 by Zirathel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Witam nie-śpiących Dobijacie do seteczki? W takim razie pomogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Spoiler Sho shoo be doo Luna morskim kycykiem Sho sho be doo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: No bo ja jestem zjebany i trzeba z tym żyć Ojej używasz takich nieładnych słów brrr STRACH SIĘ BAĆ jak można! No po prostu nie rozumiem jak czemeu dlaczego co się dziej z tobą Zirciu! Jak można używać "No bo" Ohh nie zaraz zemdleję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 O przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 O zgrooozoo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 O nie Zepsułem go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: O nie Zepsułem go Wyślij mi jakieś ładne skarpetki ;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Wyślij mi jakieś ładne skarpetki ;3 A z Luną mogą być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: A z Luną mogą być? byleby bez Celestii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 czyli ja jestem juz zbędny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Właśnie teraz Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: czyli ja jestem juz zbędny Nie, a kto mi z Twajliłajli wyśle ? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 3 minuty temu Maffle Fluff napisał: byleby bez Celestii Nie wiem jak dać spoiler na telefonie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Spoiler Bella Twilight a kto by był Bestią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 (edited) 2 minuty temu Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: Ukryj zawartość Bella Twilight a kto by był Bestią puszysta Twi :* Mogę być nawet jej podnóżkiem ^^ 4 minuty temu Zirathel napisał: Nie wiem jak dać spoiler na telefonie Tego już nie wysyłałeś? Co nie zmienia faktu, że i tak zajedwabiście "kawaii" Edited December 31, 2016 by Maffle Fluff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Możliwe Nie pamiętam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Możliwe Nie pamiętam To co coś jeszcze? Bo ja idę spać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 śliczne skarpetki;) Spoiler chodź moja mala gwiazdko zmrok zapada szybko za oknem już huka sówka błyszczą już świetlików światełka ślini srebrzysta łuna zaś wszytko otula biała pierzynka co wyszła spod twego kopytka wsłuchaj się w moje słowa pora byś w zamknęła oczka i w krainę snów się udała niech śnieżna pierzynka cię otula Nie obawiaj się snu moja mała gdyż na jego straży stoi twa przyjaciółka Luna Nie najdzie cię żadna Mara Gdyż ja będę przy tobie czuwała byś słodkie sny miała Śnieżna pierzynka cię już otula Gwiazdko moja mała Jesteś mi tak bliska bo mimo iż twe oczy zasłoniła mgła to widziałaś piękno gwiezdnego widowiska Bo w twej pierzynce lśni każda Gwiazda śnieżnych gwiazd pierzynka mnie otula śnij ze mną Snowdrop moja Twa pierzynka niech nas otula aż do białego rana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 1 minutę temu Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: śliczne skarpetki;) Pokaż ukrytą zawartość chodź moja mala gwiazdko zmrok zapada szybko za oknem już huka sówka błyszczą już świetlików światełka ślini srebrzysta łuna zaś wszytko otula biała pierzynka co wyszła spod twego kopytka wsłuchaj się w moje słowa pora byś w zamknęła oczka i w krainę snów się udała niech śnieżna pierzynka cię otula Nie obawiaj się snu moja mała gdyż na jego straży stoi twa przyjaciółka Luna Nie najdzie cię żadna Mara Gdyż ja będę przy tobie czuwała byś słodkie sny miała Śnieżna pierzynka cię już otula Gwiazdko moja mała Jesteś mi tak bliska bo mimo iż twe oczy zasłoniła mgła to widziałaś piękno gwiezdnego widowiska Bo w twej pierzynce lśni każda Gwiazda śnieżnych gwiazd pierzynka mnie otula śnij ze mną Snowdrop moja Twa pierzynka niech nas otula aż do białego rana Piękne tak bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 heh a wiesz kto to Snowdrop co Zirciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 3 minuty temu Pietja Bogdanowicz Zandi napisał: heh a wiesz kto to Snowdrop co Zirciu Tak, wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 i nadal ci sie to podooba nie sądzilem że ktoś lubi snowdrop oprocz mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts