Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Przed chwilą, Uszatka napisał: Może jednak nie była ta pizzeria tak popularna jak mi się wydaje :/ No dziwne to bardzo. Ale jak patrzę to większości ludziom przeszkadza czas dostawy, a jak są jakieś inne rzeczy to takich, których ja nigdy w życiu u nich nie doświadczyłam a zamawiałam często Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Sama nie wiem co o tym myśleć. Jeśli już jadłam od nich pizzę to tylko z tobą więc w sumie na czas dostawy miałam wtedy wyjebane Zresztą jak smak jest super to warto poczekać. W Lulu też muszę długo czekać na tortilkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Poza tym pizza to nie fast food, a mając tyle zamówień ciężko wyrobić. Wydaje mi się że po prostu sfrustrowani długim czasem już na siłę wymyślają wady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 To jest bardzo prawdopodobne Ja nie rozumiem ludzi. Im się wydaje, że wszystko mają dostać na już i to idealnie tak jak chcą, a w ogóle nie myślą, że to przecież inny człowiek dla nich robi i on robotem nie jest. Czasami zwyczajnie nie da rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Dziś w ogóle koleś miał jakąś dziwną kurwa prośbę, kazał mi wziąć od jego dziecka 2 zł, dać mu dwa balony za to, po czym oddać mu (rodzicowi) te 2 zł xDDDDDDDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ciekawe czy dziecku potem zabrał te balony xD Btw witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 (edytowany) 8 minut temu, PervKapitan napisał: Dziś w ogóle koleś miał jakąś dziwną kurwa prośbę, kazał mi wziąć od jego dziecka 2 zł, dać mu dwa balony za to, po czym oddać mu (rodzicowi) te 2 zł xDDDDDDDDDDDD Siema @Lemi Edytowano Lipiec 30, 2017 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Priwiet Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 No i masz, i się urwała dyskusja no! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Jaka dyskusja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Ciekawe dlaczego No więc co tam słychać ciekawego u was? Dobrze wam upływa czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Słychać strima. A jakoś leci. Jutro wolne to się cieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 3 minuty temu, PervKapitan napisał: Jaka dyskusja? Jakakolwiek Mi spoko czas upływa. Słucham sobie muzyczki i zastanawiam się czy jutro będzie duży ruch w pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Jest taka fajna zależność że po nocy muzyki lepiej się słucha. Albo tylko ja tak to odbieram. W każdym razie zawsze się boję że za głośno przez słuchawki przebija, a nie mam jak tego ocenić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Przed chwilą, Lemi napisał: Jest taka fajna zależność że po nocy muzyki lepiej się słucha. Albo tylko ja tak to odbieram. W każdym razie zawsze się boję że za głośno przez słuchawki przebija, a nie mam jak tego ocenić xD Ja na kompie mam takie słuchawki że nie ma jak przebijać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 U mnie jakoś na pewno, zawsze chcę głośniej ale muszę znaleźć taką granicę, by się nie przestraszyć i nie poczuć nagle czyjegoś dotyku na ramieniu z prośbą o ściszenie. Bo po co stuknąć, lepiej nabawić kogoś zawału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Mi tam się tak samo dobrze słucha muzyki za dnia i w nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Prawie tak samo słodki jak Skakun który ostatnio mi się napatoczył. Ale tylko prawie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Moje modliszki napierdalają się ze sobą przez ścianę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Może jedna hałasuje a druga dobija się bo nie może spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 31, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2017 6 minut temu, PervKapitan napisał: Moje modliszki napierdalają się ze sobą przez ścianę Chciałabym to widzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Ogólnie to zabawnie wygląda bo jedna ma z 3 cm a druga 9 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 31, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2017 Aż mi się przypomniało jak Nesaja goniła dorosłego żółwia, próbując go kąsać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Żółwie w ogóle są zabawne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts