Syrth Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 Przed chwilą, Lemi napisał: Masz apetyt na dziwne rzeczy po tej czekoladowej herbacie, czy na pewno była dobra? Bo ambystoma może być lekko niestrawna ;_; Po prostu za dużo mgs3 Ostatnio znów se przeszłam Niestety aby zrozumieć musisz przejść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 8, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2017 Ah, no tak. Teraz sobie przypomniałam, że kiedyś mi mówiłaś, że axolotl to ambystoma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Po prostu za dużo mgs3 Ostatnio znów se przeszłam Niestety aby zrozumieć musisz przejść Jeszcze daleka droga do tego niestety Gdybym tylko nie był tak rozproszony innymi superanckimi gierkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 Bóg jest jeden i jest nim Kojima. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 8, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2017 Kojima powinien mieć swój własny kościół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 (edytowany) Amen. Tyle że są również pomniejsi bogowie, mocno ściągają moją uwagę. Dziękuję Pan Solomon i Pan Gollop Edytowano Sierpień 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 9, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2017 Ciekawe czy mogłabym stworzyć swoją własną religię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 Założenie raczej nie byłoby problematyczne, szerzenie jej i rozwój już tak. Taki potwór spaghetti w jakiś sposób powstał, nie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 9, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2017 No właśnie stąd naszła mnie ta myśl xD W sumie to by była taka sekta Ale ta nazwa mi się źle kojarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 Skoro nie sekta to Kult, Kult brzmi spoko! Spoiler Ha, to mi się żarcik udał XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 Sekta ma na celu wykorzystywanie ludzi, więc chyba nie xD Ktoś założył kościół Hanzo więc założenie swojego kościoła raczej nie jest takie trudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 (edytowany) Jest też sporo ludzi żartobliwie wierzących w RNGesusa xD Edytowano Sierpień 9, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 Ja w niego nie wierzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 Ja często go o coś proszę, a potrafi narobić cuda. I te w bardzo negatywnym znaczeniu, jak i pozytywnym. Często jednak to pierwsze, ale dla równowagi w najmniej spodziewanym momencie potrafi ratować sytuację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 Ja mam pecha we wszystkim. Tyle w temacie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 No bo go nie prosisz, z autopsji wiem że czasem np ponarzekanie na coś przyśpiesza proces sukcesu xD Też mam okrutnego pecha, typu pudłowanie 100% szansy, godzinne ślęczenie nad zdobyciem/zrobieniem czegoś i takie tam. No ale zdarzy się że trafię za 0% (fajną mechanikę ma taki XCOM nie ?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 Nie tak to działa. Znam dwie osoby co mają dośc sporo farta na ogół. Jedna z nich prawie w ogóle nie narzeka, a druga wręcz zalewa innych narzekaniami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 Może działa z tego powodu że wmawiam sobie że zadziała. Ale prawda wygląda tak że wszystko jest mocno losowe a ja stale się oszukuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 10, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2017 No co tam nocne marki~? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Nie mam herbatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Nie mam herbatki. Ja też. ;c Idę sobie zrobić, też chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Chcę. Z dostawą. Inaczej umrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Przed chwilą, PervKapitan napisał: Chcę. Z dostawą. Inaczej umrę. Jaką preferujesz (mam sporo tego towaru) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 A masz białą? Jak tak to białą. Jak nie to może być Earl Grey klasycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Też bym chciał herbatę ale z lekkiego stresu wolę coś mocniejszego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts