Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Lemi napisał: To dobrze, miałem przygotowane ciastka na zgodę, ale skoro wszystko gra to już nie muszę się nimi dzielić Daj ciastko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Flame Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Ludu, mój ludu, co u diaska tu przed czwartą się odstawia?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Phantom Flame napisał: Ludu, mój ludu, co u diaska tu przed czwartą się odstawia?!! Strzegę nocy, jak zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 (edited) 5 minut temu Zirathel napisał: Daj ciastko Hmm, Opolskie, muszę wziąć duży zamach.. Pewnie rozleci się w powietrzu ale spróbuję dorzucić! *rzuca* Hrnghhhhhh Kurczę. Zapomniałem że jestem wewnątrz Ale kiedyś mi się to udało! A co tu się odstawia? To co zwykle, mnóstwo ciekawych rzeczy! Edited January 8, 2017 by Lemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 3 minuty temu Lemi napisał: Hmm, Opolskie, muszę wziąć duży zamach.. Pewnie rozleci się w powietrzu ale spróbuję dorzucić! *rzuca* Hrnghhhhhh Kurczę. Zapomniałem że jestem wewnątrz Ale kiedyś mi się to udało! Chęci się liczą! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Chęci się liczą! To samo powtarzam sobie na co dzień idąc przez życie, o dziwo jeszcze nic mnie nie złamało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 2 minuty temu Lemi napisał: To samo powtarzam sobie na co dzień idąc przez życie, o dziwo jeszcze nic mnie nie złamało A mi się jeszcze NIC nie złamało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Flame Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 2 minuty temu Zirathel napisał: Strzegę nocy, jak zawsze Tak, normalka że ludzie o czwartej nad ranem o ciastka się sprzeczają kappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Phantom Flame napisał: Tak, normalka że ludzie o czwartej nad ranem o ciastka się sprzeczają kappa Coś robić na straży muszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 (edited) 2 minuty temu Phantom Flame napisał: Tak, normalka że ludzie o czwartej nad ranem o ciastka się sprzeczają kappa No a co tu robić, spać xD? Chociaż w zasadzie normalnie o tej porze siedzę na SB, ale coś przymarło. No dobra, głównie to na SB siedzę. Jej, dostałem drugą kropeczkę! Edited January 8, 2017 by Lemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 2 minuty temu Lemi napisał: No a co tu robić, spać xD? Jej, dostałem drugą kropeczkę! Brawo Znowu jestem z ciebie dumny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 3 minuty temu Zirathel napisał: Brawo Znowu jestem z ciebie dumny Zaprawdę, wzruszon. Mało kto jest Chyba spróbuję z drugim ciastkiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Lemi napisał: Zaprawdę, wzruszon. Mało kto jest Chyba spróbuję z drugim ciastkiem! Okay, może złapie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Okay, może złapie Tylko tym razem najpierw przekradnę się przez dom (jestem dobry w byciu bezszelestnym!) i wyjdę na zewnątrz, a i jeszcze lepszy pomysł, mogę owinąć je w skarpetkę bo słyszałem że lubisz, to się wtedy też nie rozleci Goootoooowyyyy? *Wziuuuuu* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 O patrz, tam leci! *łapie ciastko* Duma moja nie zna granic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Masz szczęście, że mam dziś dzień dobroci A skarpetka, co ze skarpetką? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Oddałem do pralni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 To dobrze, może lepiej o nią zadbasz i odzyska swój dawny turkusowy blask zamiast być szara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Możesz być spokojny Chociaż kimś innym muszę się bardziej opiekować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 (edited) Oj w to nie wątpię Ja natomiast chyba powoli zaopiekuję się o swój stan, i oddam swój umysł we władanie snów. *Khm* tylko z potrzeby, nie chcem ale muszem, jak raz ziewnę to jest źle, bo nie przestanę aż do zaśnięcia. Dobranoc! Edited January 8, 2017 by Lemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 No dobrze Przyzwalam na to Dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 8, 2017 Author Share Posted January 8, 2017 Dobry wieczór ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 czołgiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Chip napisał: czołgiem Gdzie ten czołg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts