Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Oficjalnie Nieoficjalnie również Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nieoficjalnie również Papatki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 2 minuty temu Maffle Fluff napisał: Papatki Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Nie Ty to tam idź Celestie rysować na plocie Luny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 4 minuty temu Maffle Fluff napisał: Ty to tam idź Celestie rysować na plocie Luny Nie umiem rysować A jakbym umiał to rysowałbym Lune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Nie umiem rysować A jakbym umiał to rysowałbym Lune Luna na Lunie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedman_PL Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 2 minuty temu Maffle Fluff napisał: Luna na Lunie? Luny nigdy za wiele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Reedman_PL napisał: Luny nigdy za wiele Twi, Twi nigdy za wiele 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 @Reedman_PL podsumował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 @Maffle Fluff podsumował ostatecznie i nieodwołalnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedman_PL Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Napiszę bardziej dyplomatycznie - każdego kucyka nigdy za wiele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: Napiszę bardziej dyplomatycznie - każdego kucyka nigdy za wiele Dobra Będziesz moim dyplomatą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Reedman_PL napisał: Napiszę bardziej dyplomatycznie - każdego kucyka nigdy za wiele oprócz jednego, którego w ogóle nie powinno być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Reedman_PL napisał: Napiszę bardziej dyplomatycznie - każdego kucyka nigdy za wiele Celestia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedman_PL Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Dobra Będziesz moim dyplomatą Jeśli nic nie spartolę po drodze to spoko xD 1 minutę temu Chip napisał: oprócz jednego, którego w ogóle nie powinno być Zgaduję że chodzi tu o jednego młodego alikorna. Czyż nie? (Mam dość zardzewiałą wiedzę nt. kanonu) 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: Celestia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: Zgaduję że chodzi tu o jednego młodego alikorna. Czyż nie? (Mam dość zardzewiałą wiedzę nt. kanonu) a właśnie że nie. Chodzi o zupełnie inną postać, można powiedzieć że nie kanoniczną (jeśli chodzi o sam serial) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Reedman_PL napisał: Jeśli nic nie spartolę po drodze to spoko xD Dobra, masz te robote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedman_PL Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Chip napisał: a właśnie że nie. Chodzi o zupełnie inną postać, można powiedzieć że nie kanoniczną (jeśli chodzi o sam serial) To prosiłbym o oświecenie mnie w tej sprawie 1 minutę temu Zirathel napisał: Dobra, masz te robote No to tylko fakturka na początek i możemy jechać z tym węglem ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: No to tylko fakturka na początek i możemy jechać z tym węglem ^^ Opłacany będziesz z królewskiego skarbca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Właśnie teraz Reedman_PL napisał: To prosiłbym o oświecenie mnie w tej sprawie imię tego salcesonu nie przejdzie mi przez usta, ani moja klawiatura nie zostanie skalana tym imieniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Heej nocne Marki dolacze sie Na chwilke jesli mozna, nie moge usnac kurcze : l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Ciastek napisał: Heej nocne Marki dolacze sie Na chwilke jesli mozna, nie moge usnac kurcze : l Skarpetki Luny są mniej mientkie od Twiajlaśnych prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedman_PL Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Opłacany będziesz z królewskiego skarbca Ciepła posadka na publicznym budżecie? Lepiej nie mogłem trafić 1 minutę temu Chip napisał: imię tego salcesonu nie przejdzie mi przez usta, ani moja klawiatura nie zostanie skalana tym imieniem Możesz zawsze użyć klawiatury ekranowej (Ha! Twój argument jest inwalidą!) A jeśli ładnie poproszę o takie poświęcenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Ciastek napisał: nie moge usnac kurcze : l Znam to Od chyba 2 miesięcy nie zasnąłem przed 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 1 minutę temu Zirathel napisał: Znam to Od chyba 2 miesięcy nie zasnąłem przed 2 Tylko 2 miesiące? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts