Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 To niech będzie Earl Grey (nie słyszałem wcześniej o białej aż poszukam tego, narobiłaś mi smaka ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 @Maffle FluffBiała jest cudowna. @Lemi Wódką też nie pogardzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 5 minut temu, PervKapitan napisał: @Maffle FluffBiała jest cudowna. @Lemi Wódką też nie pogardzę. Drogie to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 @Maffle FluffBiała herbata? No dość. To może być i wódka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Cóż skoro tak to... wysyłam ci wirtualnego kielicha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Nie chce wirtualnego :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Pocztą się wyleje ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Możesz więc całą flaszkę, hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Wódka aż za mocna, mam swoją tradycyjną łychę z colą. Mogę stuknąć w ekran na toast xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Nah to będziesz pić w samotności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 @LemiWódka aż za dobra, chciałeś powiedzieć @Maffle FluffNie no, posiadam lustro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Wódka nie ma na mnie zbyt dobrego wpływu delikatnie mówiąc i jej unikam. Ja mam dwa lustra, ha, jestem ja z mną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 jak je rozbijesz to będziesz miała biesiadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Patrząc na moje życie to chyba bardzo dużo takich luster zbiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Złapało mnie teraz takie deja vu że trochę mnie głowa rozbolała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Przed chwilą, Lemi napisał: Złapało mnie teraz takie deja vu że trochę mnie głowa rozbolała... Mnie głowa boli non-stop przez tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 A ja tam przysypiam z nudów ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Mnie prawie nigdy, jedynie przy takich okazjach, albo jak chory jestem. A zdarza się tak że w ciągu całego roku nie zachoruję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Ja spadam miłych pogaduszek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 (edytowany) Dobranoc. Ja nie wiem co dalej będę robił, miałem grać z kumplem ale jak zwykle wszystko się sypło i smutam btw pogaduchy teraz ded Edytowano Sierpień 10, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Nie miałam powiadomień zaś. A co do bólu głowy to jestem meteoropatą, więc tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 Domyślam się po tych pełniach i w ogóle, a jakie to nieznośne jest to nie chcę myśleć :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 Wystarczy że pogoda trochę się zmienia Jakby mój organizm nie był wystarczający spierdolony xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 A tak spytam, w przypadku meteopatii jest jakaś metoda radzenia sobie z tym czy tylko pogodzenie się że tak jest i już? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 A nie wiem czy jest jakaś specjalna metoda, ale ogólnie to tabletki i inne rzeczy, które pomagają przy bólach. Zależy też czego, bo stawy też potrafią boleć od zmian pogodowych. Przy niskim ciśnieniu atmosferycznym na przykład kawa może pomóc albo czarna herbata, przy wysokim to jakaś meliska. Ale problem w tym, że ja mam i tak swoje wysokie ciśnienie plus problemy z jelitami więc kawa nie jest dobrą opcją dla mnie, a herbata aż tak ciśnienia nie podnosi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts