War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Nie mówił, bo stoję za Decem Pff, miałem na myśli, że napisał >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Perveł jest pervełsyjna I kuamczy, nie ma jej Jakby była to karmiłbym pizzą i poił czarną herbatką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: I kuamczy, nie ma jej JESTEM, ALE JESTEM NINDŻA I MNIE NIE WIDZISZ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Deca, rób baita Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Cierpcie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) Mam problem, boję się dokuczać Decowi bo jest adminem i mnie zadmini Edytowano Grudzień 1, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Po prostu tego nie włączę *muh spryt* ^o^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 a co to? czyżby emily rose wzięła się za wokal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Cierpcie Ukryj zawartość Nie włączę tego bo słucham czegoś fajniejszego :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Maniek napisał: Mam problem, boję się dokuczać Decowi bo jest adminem i mnie zadmini Spokojnie, ja nie gryzę. Okazyjnie tylko połykam w całości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Spokojnie, ja nie gryzę. Okazyjnie tylko połykam w całości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Ciekawe kto w ogóle to włączył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Ciekawe kto w ogóle to włączył Ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 i ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Fajna piosenka, na plus wokal i ten art w tle robiony z gotowej bazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Zaprosiłabym was wszystkich na herbatkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 a jaką pijesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: A ja nie! BAN! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Wyślę się w paczce razem z czipsami łasabi po tę herbatę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: a jaką pijesz? Czarną, jak moja dusza Ale mam też zieloną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Znam już takiego @Gronkling co zapraszał kolegów na herbatę i do tej pory ich nie odnaleziono. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Wszyscy dobrze wiedzą że herbata to napój biedaków i przegrywów :> wcale nie bait Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Macie fajniejszy mjuzik Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Właśnie teraz Pawlex napisał: Wszyscy dobrze wiedzą że herbata to napój biedaków i przegrywów :> wcale nie bait To idealnie, bo jestem biedakiem i przegrywem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: Czarną, jak moja dusza na pewno nie jest aż tak źle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts