Lemi Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 To branoc wam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 9, 2018 Share Napisano Luty 9, 2018 A wiec dobranoc kucyki nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 Witam.Tak się czasem zastanawiam czemu więcej osób się udziela na off-topicu(Nie mam z tym problemu jakby co) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 10, 2018 Autor Share Napisano Luty 10, 2018 Ponieważ jest luźniej. Tak sądzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 a ja się zastanawiam czy nabyć overwatcha czy też nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 1 minutę temu, Chip napisał: a ja się zastanawiam czy nabyć overwatcha czy też nie... Jeśli lubiłeś Team Fortressa i lubisz moby to polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 no własnie oglądałem dziś gameplaye z OV i nawet fajny tyle że TF nie koniecznie lubię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 Hmm... a co konkretnie w TFie Ci się nie podobało? OW mimo wszystko jest mocno inny, więc może akurat to co nie lubiłeś jest inne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 jeżeli OV jest taki bardziej w stronę COD'ów to raczej polubię nie wiele grałem w TF2 i jakoś tak od razu nie przypadł mi do gustu czym różnią się wersje na battlenecie: zwykła od games of the year? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 1 minutę temu, Chip napisał: jeżeli OV jest taki bardziej w stronę COD'ów to raczej polubię nie wiele grałem w TF2 i jakoś tak od razu nie przypadł mi do gustu czym różnią się wersje na battlenecie: zwykła od games of the year? OW jest mało strzelankowy. Tak naprawdę to więcej w tym MOBY, też strategii, ale moba do strategii się zalicza W GotY masz parę skinów oblokowanych które są tylko dostępne tam + itemki do innych Blizzardowych gier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 (edytowany) łe... to to nie warto przepłacać za jakieś tekstury; a w TF2, sam nie wiem może nie lubię jak bohaterowie są zbyt sztywno osadzeni w swoich klasach, tak jakby TF narzuca z góry poprzez wybranego hero co masz w rozgrywce robić Ile ten OV potrzebuje pobierać GiB przez internety? Edytowano Luty 10, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 Przed chwilą, Chip napisał: łe... to to nie warto przepłacać za jakieś tekstury; a w TF2, sam nie wiem może nie lubię jak bohaterowie są zbyt sztywno osadzeni w swoich klasach, tak jakby TF narzuca z góry poprzez wybranego hero co masz w rozgrywce robić Dlatego OW to bardziej MOBA. Też masz role, w dodatku masz cel mapy, którego musisz się trzymać. Nie że zabijesz wszystkich i wygrasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 (edytowany) tyle to się dowiedziałem z gameplayów... bardzo opasły jest do pobierania z netu ten OV? Edytowano Luty 10, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 No więc OW też narzuca co masz mniej więcej robić Opasły, to znaczy? Czy dużo waży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 tia... ile gigabytesów trzeba z neta ssać; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 Cóż, tego to nie wiem, ale paręnaście giga na pewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 ale masz go zainstalowanego, możesz sprawdzić ile folder z overwatchem zajmuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 https://eu.battle.net/support/pl/article/65159 Pierwszy wynik z googli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 omg cały dzień (albo i dwa) pobierania z netu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 Cześć Towarzysze nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 A czołem. Tym razem jakoś żywiej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 Próbowałem obejrzeć serial co poleciłeś... Trudny to był serial xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 Był. To znaczy że albo obejrzałeś cały, albo tylko spróbowałeś i się odbiłeś Ja jak mówiłem robię go na podejścia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 Po 2 podejściach poszedłem nagrywać wpadki w PuBg aby się zrestartować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 11, 2018 Share Napisano Luty 11, 2018 Dobrze, bo już się martwiłem. Nie chcę zepsuć kolejnego człowieka xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts