War Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Zaznaczam ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Guten nacht Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Aloesowe picie jest takie pyszne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Dobry Wieczór Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 No to tak na rozruszanie tematu: co tam robicie o tak późnej porze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Śmieszkuję, trzęsę się intensywnie, nie wiem gdzie się podziać, słucham strema i uczę matmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 wow, jak ty przy tym wszystkim możesz się uczyć matmy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Piję herbatę i jem bułkę (ciekawe kiedy mnie to zaakceptują ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Tak na czilku, coś tam ktoś mówi w tle, czasem odpiszę ludziom a w międzyczasie zadanka. Nic trudnego Pozostało mi tylko zapamiętać wzory i metody a potem ich jeszcze nie zapomnieć pomylić XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 2 minuty temu PervKapitan napisał: ciekawe kiedy mnie to zaakceptują tsho Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Właśnie teraz GoForMagnez napisał: tsho no mam kolejkę moderatorską Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 W sumie matmy nie uczy się na pamięć. No, może poza tymi wzorami Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 A, zapomniałem. To tak niedorzeczne, że JAPIERNICZE xd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffle Fluff Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: W sumie matmy nie uczy się na pamięć. No, może poza tymi wzorami No wzory można zapamiętać. A jak nazwiesz nauczenie się schematu rozwiązywania danego typu zadania? Jak nie nauczenie się na pamięć co trzeba zrobić? To się nie zapisze magicznie w mięśniach czy coś, wiesz co zrobić bo pamiętasz co trzeba robić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Właśnie teraz GoForMagnez napisał: A jak nazwiesz nauczenie się schematu rozwiązywania danego typu zadania? Jak nie nauczenie się na pamięć co trzeba zrobić? To się nie zapisze magicznie w mięśniach czy coś, wiesz co zrobić bo pamiętasz co trzeba robić Cóż no...poniekąd racja. Ale uczenie się na pamięć zawsze mi się kojarzyło z takim kopiuj->wklej do mózgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 A ja muszę napisać pracę o cyckach pucyków, bo inaczej nie będę mogła zdawać egzaminu :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Wiem o co chodzi ^w^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 1 minutę temu PervKapitan napisał: A ja muszę napisać pracę o cyckach pucyków, bo inaczej nie będę mogła zdawać egzaminu :c Clop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Clop, clop, clop, ihaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Jaskier pisał poematy o cyckach. Ty napiszesz pracę Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Ale on nie pisał o cyckach swojego Pegaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Jesteś stałym członkiem Nocnego Makri. Nic dziwnego, że zainteresowania masz podobne do niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 A Ty piszesz o cyckach swojego pegaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 (edited) Czytając tylko wybrane słowa mogę wyczytać że jestem członkiem Makri i nie wiem jak się z tym czuć. A może to koleś który mi kazał to napisać chce czytać o cyckach Żonkilka? Ale on jest ogierem 1 minutę temu GoForMagnez napisał: A Ty piszesz o cyckach swojego pegaza? Ja mam Żonkilka, nie Pegaza :c a Żonkilek ma siusiaczka :c Edited February 3, 2017 by PervKapitan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts