Sowenia Napisano Marzec 30, 2018 Autor Share Napisano Marzec 30, 2018 oj tam, 15 dni dopiero minęło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 30, 2018 Share Napisano Marzec 30, 2018 AŻ 15, moja damo. AŻ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 30, 2018 Autor Share Napisano Marzec 30, 2018 Takie tam pół miesiąca, cóż to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 30, 2018 Share Napisano Marzec 30, 2018 Całe wieki martwości tematu! I forume! FANDOM UMJERA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 30, 2018 Autor Share Napisano Marzec 30, 2018 Skąd wiesz czy to nie był mój plan od początku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 30, 2018 Share Napisano Marzec 30, 2018 Ban za działanie na szkodę forume i fandomu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 31, 2019 Share Napisano Lipiec 31, 2019 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Dziś się poślizgnęłam, trzymając kubeczek coli i chlapło mi do oka ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 czyżby temat ożył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 To już zależy od użytkowników ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Ooo, kurcze, tak długo mnie tu nie było, że już zapomniałam o tym temacie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Bo w sumie temat był nieużywany. Nie ma esbe to włączyli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 A właśnie, co się stało z sb? Nie pamiętam czy mówiłaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Była aktualizacja forum i chyba rozkrzaczało się, a nie ma jak tego naprawić. Jeśli dobrze zrozumiałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Ojej A to chyba jednak coś wspominałaś bo mi coś świta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 A nie wiem, pomyślałam dopiero o tym dziś rano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 To może jednak to było coś innego. Ten miś od ciebie jest przesłodki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Wieeem Słodki miś dla słodziaka :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Awww~ Dla słodziaka od słodziaka :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Rzygam tenczom xD Może uda mi się więcej tych pluszaczków zdobyć XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Takich jak ten miś czy tych z Maka? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Z maka, bo tego misia to nie wiem skąd babcia wytrzasnęła xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Te z Maka też słodziutkie Ale wiesz co? Ten misiu jest prawdopodobnie z tej samej firmy co pluszaczki z Maka. Tak sądzę patrząc na jego oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 14, 2019 Share Napisano Wrzesień 14, 2019 (edytowany) Właśnie też spojrzałam na te oczka i mi się skojarzyło. Ogólnie ta firma robi świetne te pluszaczki. Mam nadzieję, że mak zauwazy jak dużo przez to ludzi zabawki bierze jak robią naprawdę fajne xD btw. następne będa kuce i transformersy Edytowano Wrzesień 14, 2019 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 (edytowany) Ano i fajnie też, że ta firma robi w różnym stylu pluszaki I oni robią też pluszaki filmowe, na przykład z Sekretnego Życia Zwierzaków Domowych widziałam sporo. Ale najlepsze pluszaki jaki widziałam to wyszły spod National Geographic. Spoiler Ciekawe jakie kuce dadzą tym razem Edytowano Wrzesień 14, 2019 przez Uszatka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts