Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: A kto go zamknął, skoro wczoraj spałaś gdy inni rozmawiali? No ja. Wstałam na moment i zamknęłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: No ja. Wstałam na moment i zamknęłam Przyśniło Ci się, że trzeba zamknąć temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 Nie, jak się kładłam to wiedziałam, że trzeba go będzie zamknąć więc se budzik nastawiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 To było sprytne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Kto chce pogadać z Decem na TeeSach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Jaa! Adoptuj mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Przygarnę każdego kto wejdzie na timspiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Przecież jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 @Zirathel Dobranoc~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Jutro 11 h ;______________; A w czwartek strimuje Kto będzie oglądać? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Jak przyjdziesz do mnie i Warmłotka się trochę ponapawać wzajemnie szekszi głosami, to będę oglądać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 2 minuty temu PervKapitan napisał: Jutro 11 h ;______________; A w czwartek strimuje Kto będzie oglądać? :3 Ja będę ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Ja będę ~ To już będę mieć 3 widzów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 No i ja też. Wydłubię oba alty i F4 na wszelki wypadek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 38 minut temu Decaded napisał: Kto chce pogadać z Decem na TeeSach? A na jakich, bo w sumie jeszcze godzinkę mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 10 minut temu Waryate napisał: No i ja też. Wydłubię oba alty i F4 na wszelki wypadek Dłub bo smutnomi będzie :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Moich ts3.everfree.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Dłubię z całych sił :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Co tu dzisiaj tak spokojnie? Róbta coś, zanim spać nie pójdę, muszę wyrobić swoje 9 godzin snu przez 3 dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Pozdrawiam wszystkich którzy nie śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Pozdrawiam w odwecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Grozisz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 A jeśli tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 To będę musiał Cię zbić :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 Miłych pogaduszek~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts